Olimpiskā centra Ventspils boksa zālē aizvadītas sacensības Atklātais rings, kurās piedalījās 42 sportisti, aizvadot 21 cīņu.

Dalībnieku vidū bija ne tikai ventspilnieki, bet arī bokseri no Rīgas, Jelgavas, Liepājas, Saldus un Kuldīgas. Boksa sacensības Ventspilī nebija notikušas vairākus gadus, tāpēc tās izraisīja arī lielu skatītāju interesi.

Ventspils sportistiem vairākās cīņās izdevās izcīnīt uzvaras. Dans Kristians Likovs svara kategorijā līdz 39kg pārspēja Timuru Gulbi no Rīgas, bet Kārlis Kantsons svara kategorijā līdz 52kg pārspēja citu ventspilnieku Savēliju Fedosejevu. Mihails Proščenko svara kategorijā līdz 60kg uzvarēja Arvīdu Bušu no Saldus, Alekss Ļeonovs svara kategorijā līdz 60kg pārspēja jelgavnieku Ruslanu Miļunu, Nikols Grigulis svara kategorijā līdz 81kg pārspēja Eliasu Valteru no Rīgas, bet Fjodors Fjodorovs svara kategorijā līdz 81kg pieveica sportistu no Indijas Sarvaru Kundu.

Smagākajā svarā – līdz 91 kg – ventspilniekiem divas uzvaras. Oļegs Tarasenko pārspēja rīdzinieku Niklāvu Rogu, bet Tomass Čukurs bija labāks par Robertu Jurkeviču arī no Rīgas.

Neizšķirti savas cīņa aizvadīja Dmitrijs Tarhanovs, kurš svara kategorijā līdz 34kg tikās ar rīdzinieku Kurtu Jevgrafovu, un Demjans Fetiskins, kurš svara kategorijā līdz 52kg cīnījās pret citu ventspilnieku Denisu Kulaku. Zaudējumu piedzīvoja Kristaps Šote, svara kategorijā līdz 75kg piekāpjoties saldeniekam Kristeram Ņeverovskim.

Sacensības organizēja Ventspils Olimpiskās vienības sportists Nikolajs Grišuņins un ventspilnieks Roberts Fišers sadarbībā ar Latvijas Boksa federāciju un Latvijas Profesionālo boksa federāciju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: