Pašvaldības SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' 21. oktobrī, plkst. 17:30 Pils ielā 12, 2. stāvā, aicina interesentus uz iedzīvotāju informācijas dienu.

Apmeklētājiem būs iespēja uzzināt par teritoriju labiekārtošanu un sakopšanu, ietvju uzturēšanu ziemas periodā, kā arī par dažāda veida atkritumu apsaimniekošanas iespējām un atkritumu šķirošanu Ventspilī.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (6)

  • 0
    qwerty 19.10.2019, 10:32:47

    Diemžēl netikšu klātienē.Tādēļ jautāšu šeit. Kāds velns dzen tos atkritumvedējus ?Pirmkārt ,daudzdzīvokļu namu iekšpagalmos pārvietošanās ir krietni ātrāka par 20 km/h. Otrkārt, izberot atkritumus mašīnas tvertnē,pārkritušie un izbirušie gruži paliek uz ietves vai brauktuves. Ja paši nevar tos savākt,tad nodrošiniet ka sētnieks ir klāt iekraušanas brīdī. Treškārt, nesaku ka katrs konteiners ir jānoglauda,bet tos stumda un grūsta tā it kā tie būtu ļaunākie ienaidnieki. Nobeigumā. Ne visur ir sakārtota privāto auto novietošana,tādēļ aicinu veikt dzelteno svītru uzkrāsošanu vai zīmju izvietošanu kopā ar namu apsaimniekotājiem pie atkritumu novietnēm, tādējādi atvieglojot atkritumvedēju ikdienu.

  • -2
    Kuka 19.10.2019, 19:43:05

    Vai tiešām VLK būtu jāorganizē jūsu sētnieka darbs?

  • -1
    aga 20.10.2019, 09:47:34

    A ko varbūt tiem jāorganizē netīrība pagalmos un jāatstāj atkritumi? Ar ko tie atšķiras no tīšiem piemēslotājiem? Vai pie smagā sāniem nav iespējams kaut kur iestūķēt asfaltbirsti un saslaucīt ? Tādas vietas ir katram smagajam.

  • 0
    reku 20.10.2019, 10:44:50

    Protams,ideāli būtu,ja sētnieks būtu klāt konteineru iztukšošanas laikā.Bet nereāli to noorganizēt.
    Nav taču tā,ka konteinerus izved ar +/- 10-15 minūšu precizitāti.
    Kāda mārrutka pēc sētniekam,kas savus obligātos darbus pa teritoriju sen apdarījis,būtu ilgi jānīkst,gaidot mēslu mašīnu?It sevišķi,ja nedzīvo turpat blakusmājā.
    Drīzāk labs būtu "aga" priekšlikums.Tikai tad sakopšana jāiekļauj atkritumu vedēja darba aprakstā un par to jāmaksā.

  • -3
    aga 20.10.2019, 22:53:51

    Par ko viņiem tur samaksāt? Vai patiešām grūti aiz sevis nedaudz saslaucīt? Paši pārber paši lai savāc. Ne jau tonnas pārbirst. Tur laikam divi darbinieki taku ira - vadītājs un ''eskortpuika''. Lai muņiki liek sodus ja nevar savākt, par ko tur maksāt vēl? ))

  • 0
    PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" 23.10.2019, 10:59:19

    Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kobmināts” skaidro, ka atkritumvedēju vadītājiem ir jāievēro Ministru kabineta noteikumi Nr.279 “Ceļu satiksmes noteikumi” par pārvietošanos dzīvojamās zonās vai daudzdzīvokļu namu pagalmos, tādēļ, lai izvērtētu iespējamos pārkāpumus gan braukšanas ātruma pārkāpumā, gan atkritumu izbēršanā, lūdzam sniegt informāciju par konkrēto iekšpagalmu un laiku, kad iespējamais pārkāpums tika veikts.

    Iekšpagalmos, kur vienošanās ar namu apsaimniekotājiem ir panākta, nepārtrauktās dzeltenās līnijas uz brauktuves malas vai apmales ir uzkrāsotas. Pateicamies visiem iedzīvotājiem, kuri novietojot savu transportlīdzekli namu pagalmos, padomā arī par citiem satiksmes dalībniekiem, tai skaitā atkritmvedēju vadītājiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: