BK Ventspils basketbolisti Latvijas-Igaunijas līgā izcīnījuši trešo uzvaru pēc kārtas un šobrīd ar četriem panākumiem par vienas uzvaras tiesu atpaliek no līderiem BK Ogre un VEF.

Kārtējā mačā ventspilnieki savā laukumā uzņēma Kalev/TLU komandu ar Mareku Jurevičus sastāvā un jau pirmajā ceturtdaļā parādīja, ka noskaņoti ļoti nopietni. Pirmās desmit minūtēs Ventspils noslēdza savā labā 25:11, bet pēc puslaika bija priekšā 50:26. Nekādu būtisku izmaiņu nebija arī otrajā puslaikā. Viesu veiksmes brīži bija ļoti īsti, turklāt mājinieki allaž atbildēja ar savu izrāvienu. Līdz simt punktiem šoreiz tikt gan neizdevās, tomēr tika izcīnīt pat ļoti pārliecinošs panākums 97:61.

Rezultatīvākais mājinieku rindās bija Jānis Bērziņš ar 14 punktiem un viņa rēķinā arī septiņas atlēkušās bumbas. Divciparu skaitli šajā mača sameta arī Mārcis Vītols (12), Klāvs Čavars (11; 10 atlēkušās bumbas), Raiens Luters (10; 9 bumbas), Māris Gulbis un Kristaps Ķilps (abiem 10). Viesi bija ieradušies vien astoņu spēlētāju sastāvā, bet bijušais ventspilnieku kapteinis Jurevičus 26 minūtēs guva astoņus punktus.

Nākamo apvienotās līgas maču Ventspils aizvadīs 26. septembrī, kad viesosies pie LU komandas, bet tad trīs mačus pēc kārtas spēlēs savā laukumā – 2. novembrī ar jūrmalniekiem, 9. novembrī ar Tartu Ulikool, 16. novembrī ar VEF.

Savukārt jau trešdien ventspilnieki aizvadīs pirmo FIBA Eiropas kausa spēli, savā laukumā tiekoties ar Vācijas klubu medi Bayreuth. Ventspils grupā spēlē arī Kipras klubs Apoel un Kosovas Signal Prishtin.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: