Latvijas 1.B līgas mačā pārliecinošu uzvaru izcīnījuši FK Ventspils 2 spēlētāji, kas viesos ar 3:0 pārspēja Valmiera Glass/ViA dublierus.

Mača rezultāts tika atklāts pašās pirmā puslaika beigās – 45. minūtē precīzi sita Abdula Gaņajevs. Mājinieki otro puslaiku sāka ar trim maiņām, tomēr jau tā piektajā minūtē otro reizi meklēja bumbu savos vārtos. Šoreiz precīzs bija Dīvs Rīns. 74. minūtē otro vārtu autoru nomainīja Ignatijs Koļesņiks, un tieši viņš 81. minūtē panāca arī 3:0. Gaņajeva rēķinā tagad ir seši precīzi raidījumi, Rīns izcēlies četras reizes, bet Koļesņikam tas bija pirmais vārtu guvums.

Komandai šis bija desmitais panākums 22 mačos (vēl arī septiņi neizšķirti un pieci zaudējumi), un šobrīd tā ieņem ceturto vietu, par trim punktiem atpaliekot no trešajā vietā esošās Riga FC 2.

Jāatgādina, ka Ventspils un Valmieras galveno komandu mačā uzvaru 2:0 izcīnīja vidzemnieki, pietuvojoties trešajā vietā esošajiem ventspilniekiem. Šīs nedēļas nogalē Ventspils turpinās izbraukumu sēriju un sestdien tiksies ar BFC Daugavpils.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: