JSK Demora sportisti startējuši sacensībās Latvijā un Lietuvā, uzsākot arī slēgto manēžu sezonu un sadalot sacensību kopvērtējuma balvas.

Sporta centrā Kleisti notika Latvijas Jātnieku federācijas kausa izcīņas ceturtā, izšķirošā posma sacensības jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā. Vērtējot trīs labākos rezultātus sezonas laikā, tika pasniegti kausi kopvērtējumā astoņās vecuma un meistarības grupās.

JSK Demora sportisti startēja visos LJF Vasaras posmos, kas vainagojās ar panākumiem. II grupas poniju konkurencē izcīnīts zelts – Alise Lūse ar Džoanu un sudrabs Annai Čakstiņai ar Veto. Amatieru kopvērtējumā līderes izcīnīja vienādu skaitu punktu. Ilze Krūmiņa ar zirgu Pekina (JSK Equilat) 1. vieta, Undai Egendorfai ar Lēdiju no Demoras sudraba medaļa, bet noteicošais šeit bija pēdējais posms, kurā Undai ar Lēdiju otrā vieta.

Nedēļu iepriekš JSK Demora sportisti devās uz kaimiņvalsti Lietuvu, kur sporta centrā Audruvis risinājās kārtējas sacensību posms, kas jau notika slēgtajā manēžā. Startējot maršrutos no 80 līdz 110 cm ar mainīgām sekmēm, Anna Čakstiņa ar zirgu Chikita ātruma maršrutā ar 80 cm šķēršļiem ieguva ceturto vietu, Sofija Nikolajenko ar zirgu Loida veica maršrutu tīri. Unda Egendorfa ar zirgu Red Grace 100 cm maršrutu veica tīri, bet uz 110 cm abās kvalifikācijas dienās pa kādam gāztam šķērslim, ar Lēdiju maršruti veikti tīri, bet daži sportiskie pāri bija ātrāki.

«Ja startējot Lietuvā Audruvī, likās, ka zirgi, iespējams, uz sezonas beigām pieguruši no regulārajiem startiem, tad pēdējā posmā Kleistos pierādījās, ka visi ir teicamā formā. Milzīgs prieks, ka varam parādīt un pierādīt, ka jāšanas sports dzīvo arī reģionos, ne tikai ap Rīgu, pārstāvot Ventspils pilsētu, novadu un pat Kurzemi un iegūt pirmās vietas Latvijas Jātnieku federācijas ieskaites turnīros un kopvērtējumā,» tā jātnieku sporta kluba Demora valdes priekšsēdētāja un trenere, Gelinta Apse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: