Otro panākumu pēc kārtas Junioru attīstības hokeja līgā izcīnījuši Venta 2002 hokejisti, turklāt uzvarēt atkal izdevās viesos.

Ventspilnieki viesojās pie HS Rīga 2003, un cīņa izvērsās tiešam dramatiska. Pirmajās divās trešdaļās vienīgie ieraksti statistikas ailēs bija par noraidījumiem, bet ripa vārtos nekā negāja. Izšķirošās trešdaļas ievadā rezultātu tomēr atklāja viesi, kad pēc Artūra Krumholca un Dana Sedlera piespēlēm precīzs bija Elviss Kaimiņš. Trīs minūtes vēlāk Rīga 2003 panāca izlīdzinājumu un visai drīz arī tika pie vairākuma, bet izmantot to nespēja.

Atrisinājums nāca nepilnas divas minūtes līdz pamatlaika beigām, kad Edgara Cgojeva piespēli vārtu guvumā pārvērta Sedlers. Pēdējo minūti mājinieki aizvadīja ar tukšiem vārtiem un sešiem laukuma spēlētājiem, tomēr izraut vismaz pagarinājumu ventspilnieki viņiem neļāva.

Ar divām uzvarām trīs spēlēs Venta 2002 deviņu komandu konkurencē šobrīd ieņem ceturto vietu. Nākamo maču ventspilnieki aizvadīs 6. oktobrī, savā laukumā uzņemot Daugavpils komandu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: