Gatavojoties jaunajai sezonai divas pārbaudes spēles Lietuvā aizvadījuši BK Ventspils basketbolisti, vispirms tiekot galā ar Lietkabelis komandu, bet pēc tam spraigā cīņā piekāpjoties Neptūna.

Mača ar Neptūnas Artūra Visocka-Rubeņa trenētajiem vīriem veiksmīga padevās otrā ceturtdaļa, kurā izdevās sadeldēt pirmajās desmit minūtēs iekrāto sešu punktu deficītu (16:22) un atpūtā doties vienādās pozīcijās – 39:39. Visnotaļ saspringtā un rezultatīvā mača otrajā cēlienā gan pārākumu apliecināja Neptūnas, svinot uzvaru 89:84. No latviešu spēlētājiem Ventspils rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Linards Jaunzems, bet amerikāņu leģionārs Vess Vašpuns iekrāja 22 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

Viesojoties Lietuvā aizvadītās nedēļas nogalē, ventspilnieki tikās ar Lietkabelis vienību un svinēja uzvaru 93:83. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais bija jaunpienācējs Jānis Kaufmanis, kurš iemeta 17 punktus. Par diviem punktiem mazāk guva leģionāri Vašpuns un Raiens Luters, kamēr Klāva Čavara kontā 12 punkti un septiņas atlēkušās bumbas.

Sestdien Ventspils savā laukumā aizvadīs pēdējo pārbaudes spēli pirms iesaistīšanās Čempionu līgas kvalifikācijas mačos – ventspilnieki pulksten 13.30 tiksies ar Krievijas klubu Avtodor.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: