Gatavojoties jaunajai sezonai, vēl vienu pārbaudes spēli aizvadījis Spānijas otrās spēcīgākās līgas LEB Gold klubs Valladolid, kurā šajā sezonā spēlēs ventspilnieks Toms Leimanis.

Šoreiz komanda viesojās pie citas LEB Gold komandas – Liberbank Oviedo – un izcīnīja uzvaru dramatiskā galotnē. Pirmajā puslaikā Leimaņa komanda ielaida 52 punktus un iedzīvojās deviņu punktu deficītā, tomēr pēc pārtraukuma sāka spēlēt daudz labāk. Pirms izšķirošās ceturtdaļas mājinieku pārsvars bija vien divi punkti, bet mača izskaņu veiksmīgāk aizvadīja Valladolid, izcīnot uzvaru ar 92:89. Toms laukumā pavadīja vairāk nekā 21 minūti (ceturtais ilgākais spēles laiks komandā), guva piecus punktus un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Ar pieciem punktiem Leimanis izcēlās arī komandas pirmajā pārbaudes spēlē, kurā ar 81:72 tika pieveikta LEB Gold komanda Palencia.

Oficiālo sezonu komanda uzsāks 27. septembrī ar maču savā laukumā, bet līdz tam paredzēti vēl seši pārbaudes mači, no kuriem nākamais notiks jau šovakar.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: