Trīs dienas Olimpiskā centra Ventspils rezerves futbola laukumā notika Latvijas Futbola federācijas kausa izcīņas sacensības futbolā 8:8 starp Latvijas labākajām U12 vecuma grupas komandām, kurā uzvarēja FS Metta, bet ventspilnieki ieņēma septīto vietu.

Finālsacensībās piedalījās 12 komandas, kuras tika sadalītas divās apakšgrupās pa sešām komandām katrā, bet pēc pamatturnīra divas labākās turpināja cīņu par godalgām. Futbola akadēmijas Ventspils spēlētāji savā apakšgrupā ar 4:1 pieveica daugavpiliešus, ar 1:0 Rīgas Academ FC un spēlēja neizšķirti 0:0 ar valmieriešiem. Vēl divās spēlēs tika piedzīvoti zaudējumu (1:4 pret Tukums 2000/TSS un 0:2 pret Super Nova), kas nozīmēja, ka komanda apakšgrupā finišēja trešajā vietā un turnīra noslēgumā cīnīsies par 5.-8. vietu.

Jaunie ventspilnieki ar 0:2 piekāpās Liepājas FS un spēlē neižķirit 0:0 ar rēzekniešiem, līdz ar to jau otro gadu pēc kārtas šīs vecuma grupas finālsacensībās, kas notika tieši Ventspilī, ieņemot septīto vietu. Par uzvarētājiem kļuva FS Metta, bet tālāk sekoja divi ventspilnieku grupas biedri – tukumnieki ieņēma otro vietu, bet Super Nova finišēja trešajā.

FA Ventspils komandā spēlēja Klāvs Podnieks, Aleksejs Paņins, Timurs Zaščerinskis, Roberts Pšeņicins, Valters Liepājnieks, Vjačeslavs Hrustaļovs, Artjoms Jurčenko, Kristofers Baltiņš, Deniss Kiričenko, Markuss Lengvenis, Vladislavs Bojarūns, Alekss Žvinklis, Artūrs Ūdriņš, Rainers Veidemanis un Leo Villers. Treneris – Aleksandrs Žižmanovs.

Par turnīra labāko vārtu guvēju kļuva Rūdolfs Kļavinskis (FS Metta), kura kontā desmit gūti vārti. Labākā vārtsarga balva pienācās Mārtiņam Veļikam (FS Jelgava), labākā aizsarga godā tika celts Krists Komorovskis (FS Metta), labākais pussargs bija Neds Garbaļausks (Tukums 2000/TSS), bet par labāko uzbrucēju nosauca Robertu Kukuli (SK Super Nova).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: