Pagājušajās brīvdienās Panevēžā risinājās Lietuvas atklātais čempionāts motokrosā, kurā startēja arī motokluba Rodeo braucēji, pamanoties arī tikt pie godalgām.

Pārliecinošu uzvaru 85cc klasē izcīnīja Kristers Janbergs, kurš bija labākais abos braucienos. Savukārt MX1 klasē atgriešanos motokrosā piedzīvoja Kristers Drevinskis (attēlā), kuram tie bija pirmie nopietnie mači pēc traumas izārstēšanas, kuras dēļ bez motocikla bija jāiztiek 13 mēnešus. Atkalredzēšanās ar iecienīto sporta veidu padevās teicama – kopvērtējumā izcīnīta bronza!

125cc klasē jauniešiem startēja Aleksis Araids, kuram līdz godalgām nedaudz pietrūka, jo viņš sacensībās ieņēma ceturto vietu.

Savukārt vēl pirms kāda laika Toms Macuks startēja prestižās sacensībās Krievijā, cīnoties par Kalugas apgabala gubernatora balvu. Cīņa bija veiksmīga – uzvara abos Open klases braucienos un kausu kolekcijai pievienota iespaidīga keramikas vāze.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    karlito 21.08.2019, 17:18:49

    Macuks šogad pamatīgi ''uzvilcies'',kur startē ,tur vinnē..super!
    Vai netiek apsvērta ideja kādā lielākā krosā piedalīties,kā piemēram kāds UK,Vacijas vai Nīderlandes atklātais čempis,kādu posmu jau varetu nobraukt..Nu p,č. posms jau vispar būtu super..?

  • 0
    Sporta pārvalde 22.08.2019, 14:31:20

    Atbildi sniedz Ventspils motokluba “Rodeo” vadītājs Arvis Sanders:
    Ventspils motokluba “Rodeo” sportists Toms Macuks šobrīd aizvada vienu no savas moto karjeras labākajām sezonām un pēc aizvadītiem 4.posmiem ir Latvijas atklātā čempionāta līderis MX1 klasē, kā arī ir uzvarējis 6 starptautiskajās sacensībās. Kluba budžeta ietvaros T. Macuks piedalās sacensībās Baltijas reģionā un tuvākajā apkārtnē. Dalība pasaules čempionātos nav iespējama ierobežoto resursu dēļ. Toms Macuks ir izcīnījis vietu Latvijas Nacionālās izlases sastāvā dalībai Pasaules komandu čempionātā jeb Nāciju Kausā, kas norisināsies Nīderlandes pilsētā Assenā no 28. līdz 29. septembrim. Jāatzīmē, ka katru valsti pārstāvēs 3 labākie sportisti, no Latvijas tie būs - P.Jonass, T.Macuks un D.Ivanovs.

  • 0
    Cibiņš 21.08.2019, 22:37:25

    Macuks Latvijas izlases sastāvā kopā ar Jonasu un Ivanovu brauks Nāciju krosā Assenes trasē Holandē 29.septembrī.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: