Livonijas ordeņa pilī notika Latvijas Jaunatnes Olimpiādes dalībnieku pieņemšana pie domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga, kurš novēlēja veiksmīgus startus Ventspils sportistiem un viņu treneriem gaidāmajās sacensībās.

Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādē notiks no 4. līdz 7. jūlijam Jelgavā un citās Latvijas pilsētās 29 sporta veidos.

Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs savā uzrunā jaunajiem sportistiem un viņu treneriem novēlēja spēku un izturību, kā arī, lai izdodas sasniegt visaugstākos rezultātus un saņemt gandarījumu par labi paveiktu darbu.

Ventspils pilsētu Latvijas Jaunatnes Olimpiādē 13 sporta veidos pārstāvēs 87 sportisti un 22 treneri no sporta skolas “Spars” un sporta klubiem. Tajā skaitā arī Ventspils futbolisti, kuri šobrīd aizvada vēl kvalifikācijas turnīru, un viņiem jāpārvar pēdējā kārta, lai kvalificētos Jaunatnes Olimpiādei. Futbolisti 2. jūlijā tiksies ar vienaudžiem no Olaines. Šīs spēles uzvarētājs varēs pievienoties Latvijas Jaunatnes Olimpiādes dalībnieku saimei.

Ventspils sportisti startēs basketbolā 3x3, džudo, futbolā, loka šaušanā, peldēšanā, ložu šaušanā, svarcelšanā, smaiļošanā un kanoe airēšanā, taekvondo, tenisā, vieglatlētikā, sporta un mākslas vingrošanā. Sacensības ventspilniekiem paredzētas Jelgavā, Brocēnos, Dobelē un Rīgā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -13
    Nah Nahs VI 28.06.2019, 13:35:25

    Nevajadzēja jau gan.Tad jau labāk vispār bez novēlējumiem,nekā tādiem,kuri no šīs personas nākuši...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: