Savu kārtējo cīņu profesionālajā ringā aizvadījis Vetspils bokseris Nikolajs Grišuņins, tiekoties ar pieredzējušo Čehijas smagsvaru Vaclavu Pejsaru un tiekot pie savas 11. uzvaras.

Līdz cīņai ar čehu ventspilnieka rēķinā bija desmit uzvaras, turklāt panākumi tika svinēti pēdējos trīs dueļos pēc kārtas. Arī 34 gadus vecais Pejsars varēja lepoties ar divu uzvaru sēriju un 14 panākumiem karjerā.

Sešu raunda cīņa Arēna Rīga kopumā bija līdzīga, lai gan trešajā raundā Grišuņins sāncensi divas reizes dabūja uz dēļiem. Turpinājumā ventspilniekam tomēr neizdevās sarūpēt Pejsaram nokautu un dueli noslēgt priekšlaicīgi, turklāt brīžiem arī pašam vairāk bija jādomā par aizsardzību. Tomēr jau pirms rezultāta izziņošanas visai droši varēja prognozēt ka panākums tiks piešķirts Nikolajam. Tā arī notika – diviem tiesnešiem dodot 59:53, bet vienam 58:53 par uzvarētāju vienbalsīgi tika pasludināts Grišuņins.

Šī uzvara ventspilniekam uz brīdi ļāva iekļūt arī starp 50 labākajiem šīs svara kategorijas bokseriem pasaulē, tomēr dienu vēlāk lielu lēcienu reitingā veica Krievijas bokseris Jevgeņijs Tišenko, nobīdot Grišuņinu uz 51. pozīciju.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Margrieta345 19.06.2019, 06:09:16

    Vai šis "latiš Grišuņin" ir labojies arī kriminālajā jomā?
    Cik lasīts plašsaziņas līdzekļos,viņš senāk bijis iesaistīts dažādās pretlikumīgās aktivitātēs...

  • -1
    keda 19.06.2019, 09:14:21

    Nu tak slimi cilvēki jūs esat, kas vienu un to pašu te jau gadiem kladzina... Izejiet svaigā gaisā vienreiz, pamanīsiet, ka ir dzīve arī aiz jūsu aizdomu un žults burbuļa.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: