Par pirmajiem pilsētas basketbola čempionāta finālistiem kļuvuši Baltijas Ekspreša basketbolisti, kas pusfinālā divas reizes pieveica komandu Anzāģe/Pope.

Pirmajā mačā pēc desmit spēles minūtēm eksprešiem bija 15 punktu pārsvars un, lai arī sāncenši cīņas turpinājumā pievilka, uzvara tik un tā sanāca visai droša – 76:65. Uzvarētājiem Jānis Zemels sameta 20 punktus, bet popiņiem 15 Jurģim Ozolam, 14 Kristam Celmam (arī 16 atlēkušās bumbas), 13 Andim Zariņam.

Otrajā mačā Ekspresis pirmajā puslaikā faktiski izšķīra sērijas likteni, tiekot pie 16 punktu pārsvara, bet visā cīņā svinēja uzvaru ar 88:71. Šoreiz uzvarētājiem 22 punkti Klāvam Šilbergam, Zemels atzīmējās ar 21, bet sāncenšiem 21 punkts Ozola rēķinā.

Par otru ceļazīmi uz finālu cīnās pašreizējā čempione Ventspils Tehnikums un regulārās sezonas uzvarētāja Bērzi Plus, bet pēc pirmās spēles +1 (93:92) ir studentiem. Uzvarētājiem 36 punkti un desmit atlēkušās bumbas Vlada Mikuļska rēķinā, bet pretējā nometnē 22 punkti, deviņas bumbas un septiņas piespēles Matīsam Gredzenam. Otrs pusfināla mačs risināsies sestdien.

Foto no pirmās spēles Ventspils Tehnikums - Bērzi Plus ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: