Viļņā risinājās Lietuvas taekvondo čempionāts, kurā startēja 11 sporta kluba Favorīts pārstāvji, no kuriem septiņi arī izcīnīja medaļas.

Maikls Gasanovs ieguva pirmo vietu kategorijā -59 kg, finālā uzvarot komandas biedru Danielu Galkinu, kurš līdz ar to ieguva otro vietu un sudrabu. Iļja Gusevs piedalījās svara kategorijā -40 kg un ieguva trešo vietu, uzvarot pretinieku no Lietuvas, bet pēc tam piekāpjoties citam lietuvietim. Aleksandrs Kuzņecovs svara kategorijā -73 kg pieveica sāncensi no Baltkrievijas un kļuva par sacensību uzvarētāju, bet Daniels Likovs svara kategorijā -68 kg bija otrais. Viņš sāka ar uzvaru cīņā ar lietuvieti, kuram bija piekāpies mačos Ventspilī, taču spraigā finālcīņā piekāpās ar rezultātu 7:9.

Mihails Prošenko kategorijā -61 kg ieguva otro vietu, pirmajā cīņā uzvarot lietuvieti, bet finālā piekāpjoties rīdziniekam. Timofejs Rupato svara kategorijā -27 kg pa ceļam uz finālu pieveica trīs pretiniekus no Lietuvas un Ukrainas, bet finālā ar trīs punktu deficītu piekāpās divkārtējam Lietuvas čempionam.

Nākamais starts Favorīta sportistiem paredzēts 27. aprīlis tāpat Lietuvā, kur risināsies kikboksa mači, bet 4. maijā Ventspilī notiks taekvondo cīņas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: