Svētdien, 24. martā, plkst 8.30 ledus hallē sāksies Ventspils pilsētas 17. atklātā kērlinga čempionāta finālturnīra izspēle.

Pēc aizvadīto divu apļu spēļu rezultātiem astoņas čempionātā spēlējošās komandas ir sadalītas divos četriniekos, kas turpinās finālturnīra izspēli pēc page play –off sistēmas, pirmais četrinieks cīnīsies par medaļām, bet otrais par maksimāli augstākām vietām turnīra tabulā.

Čempionātā tiksies tabulā blakus esošo komandu pāri – pirmajā četriniekā tiks aizvadītas spēles starp 1. un 2. vietas ieguvējiem - „Ostas celtnieks” un „Ventspils novads”, kā arī starp 3. un 4. vietas ieguvējiem - „Pērles” un „VKM”.

Spēles Ostas celtnieks/Ventspils novads uzvarētājs jau būs izcīnījis sev vietu fināla cīņā par čempiona titulu, kas notiks 14. aprīlī, bet zaudētājam būs papildus iespēja pusfināla spēlē plkst. 11.15 cīnīties ar komandu Pērles/VKM dueļa uzvarētāju par otru vietu finālspēlē par zelta medaļām. Savukārt, spēles Pērle/VKM zaudētājam nāksies samierināties par iespēju cīnīties par bronzas medaļām ar pusfināla spēles zaudētāju. Pēc tāda paša principa tiks noskaidroti finālisti arī otrajā četriniekā.

Čempionāta spēles Olimpiskā centra ledus hallē var vērot visi interesenti bez maksas.

Visi čempionāta rezultāti skatāmi Latvijas kērlinga asociācijas interneta vietnē http://www.curling.lv/turniri/ventspils-cempionats/2018#rezultati.

Tuvāk ar Ventspils kērlinga kluba darbību varat iepazīties kluba sociālā tīkla Facebook vietnē https://www.facebook.com/ventspilscurlingclub/.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: