Sestdien, 16. martā, plkst. 12 vieglatlētikas manēžā notiks Latvijas atklātais čempionāts virves vilkšanā telpās un pirmo reizi Ventspilī sportisti sacentīsies uz profesionālā iekštelpu virves vilkšanas celiņa, kuru klubs “Velkonis” saņēma kā dāvanu no pilsētas domes 25 gadu jubilejā.

Plānots, ka pasākumā piedalīsies un sacensību dalībniekus uzrunās Ventspils pilsētas domes vadība. Sacensībās piedalīsies piecas Latvijas klubu komandas un trīs Lietuvas klubu komandas.

Sacensības notiks pēc starptautiskajiem virves vilkšanas noteikumiem.

Virves vilkšanas klubs “Velkonis” ir dibināts 1993. gada 20. novembrī. No kluba dibināšanas līdz šodienai aktīvi virvi velk Ainārs Zablovskis un Māris Bože. Aizvadīto gadu laikā virves vilkšanas klubs “Velkonis” ir kļuvis arī par vienu no stabilākajiem un panākumiem bagātākajiem klubiem Ventspilī. Arī Latvijas mērogā neviens cits virves vilkšanas klubs “Velkonim” nestāv pat tuvu. Šo aizvadīto gadu laikā mūsu sportistiem ir ar ko lepoties – tā laikā izcīnīti četri pasaules, divi Eiropas čempiona tituli, kā arī čempionātos izcīnītas sudraba un bronzas medaļas, kopā 10 medaļas. Virves vilkšanas klubs “Velkonis” ir izcīnījis sešdesmit septiņus Latvijas čempiona titulus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: