Svinīgi atklāta jaunā BMX ziemas treniņbāze, kas ievērojami paplašinās treniņu iespējas šī sporta veida pārstāvjiem, kā arī kapitāli izremontētā 2. vidusskolas sporta zāle, kas savā pusgadsimtu ilgajā mūžā tik nopietnus uzlabojumus nebija piedzīvojusi.

Rosība pie 2. vidusskolas sporta zāles un tajā notika jau kopš pagājuša gada sākuma, gada nogalē jaunais objekts – BMX ziemas treniņbāze – nosvinēja spāru svētkus, bet tagad beidzot pienācis brīdis, kad riteņbraucējiem tik svarīga treniņu vieta arī oficiāli uzsāk darbu. Svētku reize tā neapšaubāmi ir arī 2. vidusskolas kolektīvam, jo viņu svaigu un modernu skatu ieguvusi skolas sporta zāle, kuru tāpat saviem treniņiem izmantos arī BMX braucēji. «Ļoti ceru, ka šī jauna sporta būve palīdzēs BMX braucējiem, kas izvēlējušies diezgan smagu un brīžiem pat varonīgu sporta veidu, labi atstrādāt tās pozīcijas, kas vēlāk ļaus veiksmīgāk finišēt. Un finišēt kā pirmajiem. Lieliski, ka blakus ir arī sporta zāle, kas celta jau sen, bet tagad ieguvusi jaunu izskatu un kuru izmantot varēs arī BMX braucēji,» svētku reizē sacīja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Treneri uzsver, ka jaunā bāze ne tikai ļaus paveikt visu nepieciešamo, bet arī vieglāk saplānot treniņus, padarot nodarbības efektīvākās. «Protams, vienmēr jau gribas vairāk, gribas visu trasi zem jumta, bet šis neapšaubāmi ir ļoti labs solis uz priekšu. Par kādiem 10% mēs tagad esam priekšā citiem Latvijā, atliek tikai šo iespēju izmantot un cītīgi strādāt,» spriež treneris Jānis Šķeperis.

Vairāk lasiet trešdienas laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (8)

  • -4
    Mortīcija 19.02.2019, 17:56:51

    Žēl gan,ka labu pasākumu ar savu klātbūtni samaitāja persona,kas tiek turēta aizdomās par smagu kriminālnoziegumu veikšanu!
    Bērniem un jauniešiem var rasties nepareizs priekšstats par šo "labo onkuli"...

  • 0
    default 20.02.2019, 05:59:19

    Dzedone gan neizskatās diez ko priecīga.. Lkm šinī vietā gribēja nolikt kārtējo plastmasas sienāzi,, Bet nekas nesanāca, jo publika pieprasa sporta aktivitātes.. Vides eksperte ib*** ;DDDD

  • 0
    default 20.02.2019, 05:59:58

    ibumetīns!!!

  • -12
    tery 19.02.2019, 19:56:06

    Mortīcija, bet Jūs ar savu komentāru nevietā maitājiet citiem visu lasīšanas prieku.

  • -2
    Nah- nahs. 19.02.2019, 20:00:53

    Es gan pievienojos Mortīcijas viedoklim,ks nebūt nav nevietā.

  • 0
    kaimiņš007 20.02.2019, 05:11:06

    Dzīvē jau parasti notiek tā ,ka pieaugot naudas daudzumam, samazinās kauna sajūta, un , nojaušot ,ka aiviņam , naudas netrūkst, tad attiecīgi ...Cilvēks parastais, gribēdams iestāties darbā, piemēram , netiks pie tā ,ja būs aizdomas ,ka ir noziedzies vai tiek turēts aizdomās , bet šeit - viss notiek , kauna nav un sēž savā siltajā vietā un pat nesarkst. Normālā sabiedrībā augstas amatpersonas pašas aiziet no amata pie visniecīgākām aizdomām, bet tas jau normālā sabiedrībā, tā kā , Latvija un Ventspils rullē. Bet , ja par tēmu , viss jau ir kārtībā, lai jaunatne sporto , vismaz daļa jaunatnes kļūs par kārtīgiem cilvēkiem.

  • -4
    Arnis Junge 20.02.2019, 08:50:13

    Man čomama sīkais brauc ar BMX, teica jau, ka jaunais segums ir labs un ēka kopumā ir ok. Tad jau atliek cerēt, ka jaunie BMX čempioni augs kā sēnes pēc lietus.

  • 0
    Solvita 20.02.2019, 15:43:25

    "Pieaugot naudas daudzumam, samazinās kauna sajūta". Jāpiebilst, ka arī mēra sajūta izzūd pilnībā.
    Tas precīzi par vienu izbijušu Ventspils lielas organizācijas priekšnieku. Labā ziņa - dzīve visu noliek savās vietās.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: