FK Ventspils sastāvam pievienojies 23 gadus vecais pussargs Jevgeņijs Kazačoks, kurš profesionālo karjeru sāka Spartaka rindās, bet pagājušo sezonu aizvadīja RFS komandā.

Kazačoks Spartakā debitēja 17 gadu vecumā un ar laiku kļuva par vienu no komandas līderiem. Šīs komandas sastāvā viņš aizvadīja 118 mačus un guva 19 vārtus, bet pērn RFS rindās laukumā devās vien desmit mačos, tikai četrus no tiem sākot starta sastāvā. Jāpiebilst, ka daļa sezonas pussargam bija jāizlaiž savainojuma dēļ. 2018. gadā Kazačoks debitēja Latvijas izlasē, piedaloties ārkārtīgi neveiksmīgajā mačā pret Gibraltāru (0:1).

FK Ventspils sporta direktors Andrejs Butriks: «Turpinām pastiprināt sastāvu ar ambicioziem spēlētājiem, kuri vēlas uzvarēt un progresēt. Kazačoks pilnībā atbilst mūsu prasībām, tā nebija nejaušība, ka jau ilgāku laiku uzmanīgi sekojām viņa sniegumam. Arī iepriekš vēlējāmies viņu uzaicināt uz mūsu komandu. Sanāca tagad un, domāju, tas ir īstais brīdis. Kazačoks tiecas pierādīt, ka viņš ir viens no labākajiem Latvijas futbola pussargiem. Mēs par to nešaubāmies – ja viņam nebūtu pietiekami daudz meistarības, rakstura, pašaizliedzības, viņš komandas kapteiņa un līdera statusā nekļūtu par divkārtējo Latvijas čempionu un netiktu atzīts par savas pozīcijas labāko futbolistu. Žeņam ir ko pierādīt, un esmu pārliecināts, ka viņš dos nopietnu labumu Ventspilij

Jevgeņijs Kazačoks: «Jauns klubs vienmēr ir jaunas emocijas un gaidas, un esmu apmierināts, ka viss šis jaunais tagad saistīts ar Ventspili. Pagaidām esmu aizvadījis tikai vienu treniņu, iepazīstos ar treneriem un partneriem, bet nešaubos, ka viss būs kārtībā, adaptācijas periods neieilgs. Neteikšu, ka pāreja uz Ventspili sanāca ļoti negaidīta, jo interese bija sen, un būtībā mana parādīšanās dzeltenzilo sastāvā bija vienkārši laika jautājums. Kad spēlēju pret Ventspili, vienmēr bija īpaša noskaņošanās. Šis klubs visiem ir ļoti liels izaicinājums. Iespējams, dzeltenzilo līdzjutēji mani varēja ievērot dažos mačos [smaida]... Tagad aizstāvēšu Ventspils krāsas, un, piemēram, Spartaks vai vēl jo vairāk RFS man būs ļoti nopietns izaicinājums... Pēc ne visai veiksmīgās pagājušās sezonas, kad trauma traucēja parādīt sevi pa īstam, man ir ko pierādīt. Esmu tam gatavs to darīt katrā treniņā, katrā spēlē. Divreiz esmu uzvarējis čempionātā, tagad sāksies gājiens pēc trešā titula. Vienmēr sev jāuzstāda paši augstākie mērķi. Zinu, ka Ventspilī citādi nemaz nenotiek.»

Ziemā ventspilniekiem pievienojušies arī pussargi Romāns Mickevičs un Ingars Sarmis Stuglis, bet jau rudenī tika paziņots par uzbrucēja Kaspara Svārupa atgriešanos.

Lasi vēl

Komentāri (17)

  • 0
    еs 18.01.2019, 11:18:30

    Ja neviens vairs neaizies prom, tad ar LV pasi vajadzīgi vēl 1-2 laukuma spēlētāji un 1-2 vārtsargi.

  • -5
    keda 18.01.2019, 12:22:17

    Kāpēc 2 vārtsargiem? Vienu pieredzējušāku vajag, bet tā atbalstu, ka Baturinam dotu iespēju. Laukumā gan prasās. Vēl kāds aizsargs sevišķi. Mamahs un brazīlis paliek, obuobi arī laikam, bet no savējiem tikai Koļesovs un Jagodiskis + jaunie. Trauma vai diskabele var likt baigi shēmot

  • 0
    karlito 18.01.2019, 15:40:25

    Meļņičenko paliek?

  • -4
    keda 18.01.2019, 15:50:21

    Izskatās, ka tomēr ne. Nekādās komandas aktivitātēs nav redzams

  • -2
    kalējs 19.01.2019, 17:05:27

    Lai dzīvo mūsu bāliņu kājubumba-eņko,uņko,menko un pirdēvičs piedevām! Jūtamies laimīgi bez gala!

  • -1
    Kurzemniece. 19.01.2019, 17:17:53

    Jā,kāpēc gan futbols Latvijā kļuvis par sporta veidu,kur dominē nelatvieši?
    Kaut kādam iemeslam taču jābūt.

  • -4
    keda 21.01.2019, 15:42:22

    Ventspilī 60tajo gados strādāt ostā saveda veselu kaudzi, ja nemaldos, baltkrievu ar futbola iemaņām, kas arī pēc tam ar Ventu cēla LPSR kausa un čempionu titulu. Tad arī izveidojās tā situācija, ka futbolā vairāk bija krievu. 80tajos pie mums vēl bija komanda Zvezda, kur spēlēja jauniesaukti no dažādām brālīgajām. Tagad latviešu puiku futbolā netrūkst arī Ventspilī, tiesa ne treneru korpusā, lai gan latviešu valoda viņiem lielas problēmas nesagādā, kas arī ir galvenais.

  • -11
    Latvija pāri visām! 19.01.2019, 19:57:57

    Nevajag jau iedomāties, ka objektīvi diezgan padumja pusotra miljona tautiņa spēj un var visu.

  • 0
    keda 21.01.2019, 09:16:23

    Tu nu gan esi totāls kretīns, lai gan man ir aizdoma, ka ne jau nu viens cilvēks to profilu kūrē. Puņķi pa gaisu, kad kāds piemin Krieviju, bet uzbraukt latviešiem nav nekādu problēmu. Nīkulis!

  • 0
    Kurzemniece. 21.01.2019, 16:40:55

    >>keda
    Un trakākais,ka tāds viņš ir visu laiku,ne tikai periodos,kad slimības paasinājumi!
    Baronam būs taisnība.

  • -9
    Latvija pāri visām! 21.01.2019, 11:50:12

    Pats esi muļķis.
    Patiesība kož acīs? Sadzejojuši mītu par nāciju kā visvisvis pārākajiem epitetiem apveltāmu un ķerat kaifu no tā.
    Bet nevēlas saskatīt ka tas ir tikai mīts, pasaka.
    Jo tad sabrūk viss nacionālisma elkdievības kāršu namiņš.

    Nu nav letiņi ne tie gudrākie un ne tie čaklākie.
    Krievi nebūt nav gudrāki vai čaklāki par latviešiem,
    vnk nožēlojami skatīties kā negudri samācīti ļautiņi rej uz viņiem, lai uzturētu skaisto pasaciņu par sevi.

  • -1
    keda 21.01.2019, 14:56:38

    Ej tač tu ratā, brauc uz ārzemēm vai vienkārši izlec pa logu! Vai nu esi apzināts kurinātājs (tā izskatās) vai mazvērtības kompleksu nospiests nīkulis! Vāries savā sulā un liec citiem mieru! Lien visur ar savu internacionālista pienākuma apziņu un pārgudro mētā. Liekas,ka uzmanības citur nav vispār, ka tev nepieciešams tādā veidā pie tās tikt. Pēēēē!

  • -2
    .Barons. 21.01.2019, 15:21:44

    Ked kundz.
    Neķer kreņķ.To laikam būs taisnib,ka to Kurzemniek ir iekš vien slimnic ar Krustmāt Florenc.Tig nodaļs dažāds,jo tur neir kopa Vīrieš un Sievieš,le zinat,aiz to,ka tie dullie ir aplam piselig.
    Pe viss bus vainig to Dakter kung,ko atļaut rakstit pa Internett.

  • -9
    Latvija pāri visām! 21.01.2019, 15:26:09

    Acīmredzot tu, keda, pieskaiti sevi pie tautas padumjākās daļas tā teikt, mērenā spārna :), ka meties te niknā Lačauša uzbrukumā, vārda zobinu vicinādams un metādamies ar smieklīgiem apvainojumiem.

    Forums, tāpat kā hm, mūsu parlaments ir kā savdabīga pārstāvniecība, reprezentēdams cilvēku noskaņojumu, ideoloģijas, uzskatus utt.
    Un, diemžēl, blakus vienam otram saprātīgam sarunu biedram, te redzu muļķus
    (citādāk), kas pat tēmā par futbolu pamanās cepties pret cittautiešiem.
    Un tādu te, diemžēl, ir lielais procents.
    Pieskaitot vēl aspektus, kurus lieku reizi nepieminēšu, nākas objektīvi atzīt ka šī tauta nav nemaz tik gudra, kā dažam tas šķiet un kā daudzi to vēlētos apgalvot, sekojot kaut kādam viedās latvietības mītam.
    Un gudra pretstats ir dumjš.
    Tā kā neapvainojies, ja lietas ir tieši tādas, kā teicu.

  • -6
    Latvija pāri visām! 21.01.2019, 17:56:10

    Oho, letiņu padumjā gala mērenais un radikālais spārns apvienojušies kopus dziesmā gluži kā vietējā parlamenta koalīcijā
    :))))))

    Pavaimanā, pabļaustās, manai tēzei uzskates līdzekļi nekad nevar būt par maz :))))))

  • 0
    anticenzors2 21.01.2019, 20:06:14

    Uzskates līdzeklis varbūt kādreiz būsi tu pats.Ja karāsies kādā kokā vai laternas stabā.Par brīdinājumu citiem tādiem pašiem.

  • -7
    Latvija pāri visām! 21.01.2019, 20:23:36

    Oho, galēji radikālais muļķu gals arī klāt :))))))

    Žēl ka manā tautā ir tik daudzi agresīvi idioti, kas to neapšaubāmi velk uz leju :(((

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: