Šodien BK Ventspils Čempiona līgas grupu turnīra 11. kārtas spēlē savā laukumā uzņems Francijas čempionus Le Mans, kuru rēķinā šobrīd ir par vienu uzvaru vairāk.

Pirmajā tikšanās reizē 31. oktobrī izbraukumā ventspilnieki piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 76:91. Pirmo spēles ceturtdaļu abas komandas aizvadīja līdzīgi, tomēr jau no otrās ceturtdaļas ventspilniekiem radās problēmas aizsardzībā un arī pašu uzbrukums nevedās viegli. Trešajā ceturtdaļā Ventspils komandai izdevās uzlabot savu sniegumu un to pat uzvarēja, tomēr vēl atradās iedzinējos ar sešiem punktiem. Pēdējās ceturtdaļas sākumā izdevās rezultātu sadeldēt pat līdz 4 punktiem, tomēr vairākas kļūdas un nepareizi pieņemti lēmumi ļāva Francijas komandai attālināties un svinēt uzvaru ar 15 punktu pārsvaru.

Šajā spēlē rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Džonatans Arledžs, Mārim Gulbim 16 punkti, 6 atlēkušās bumbas un 3 rezultatīvas piespēles, bet Rihardam Lomažam 12 punkti, 2 atlēkušās bumbas un 4 rezultatīvas piespēles.

Le Mans komanda FIBA Basketbola Čempionu līgu iesāka nepārliecinoši, piedzīvojot vairākus zaudējumus, tomēr pēdējās divās spēlēs izdevās uzvarēt Turcijas komandu Banvit (85:71), kā arī Vācijas komandu MHP Riesen (73:68), kas ar četrām uzvarām, sešiem zaudējumiem un 14 punktiem ļauj turnīra tabulā atrasties par vienu vietu augstāk nekā Ventspils – 6. vietā.

Savukārt Ventspils komanda ar 13 punktiem atrodas apakšgrupas tabulas 7. vietā un, lai pacīnītos par iekļūšanu nākamā kārtā, vairs nevar atļauties zaudēt nevienu spēli, turklāt arī jācer uz pretinieku veiksmēm un neveiksmēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: