Futbola kluba Ventspils sastāvu papildinājis 25 gadus vecais pussargs Romāns Mickevičs, kurš pagājušo sezonu aizvadīja Riga FC rindās un kļuva par Latvijas čempionu.

Mickevičs spēlējis arī Spartaka un FK Liepāja sastāvā, kā arī Ventspils Tranzīta rindās trenera Igora Kičigina vadībā (15 spēles Virslīgā). Spēlētājs atzīst, ka ar prieku atgriežas šī kluba sistēmā, jo par iepriekš Ventspilī aizvadīto laiku palikuši tikai tās labākās atmiņas, un, protams, centīsies darīt visu, kas ir viņa spēkos, lai otro gadu pēc kārtas kļūtu par valsts čempionu: «Spēcīga komanda ar slavenu vēsturi, kura, neskatoties ne uz ko, vienmēr cīnās tikai par pašām augstākajām vietām un risina nopietnus uzdevumus. Nešaubos, ka arī gaidāmajā sezonā viss būs tāpat. Domāju, man pienācis laiks sevi futbolā pieteikt pilnā skaļumā, kas arī ir viens no iemesliem, kāpēc pārgāju uz tik nopietnu klubu. Ventspils ļoti daudziem futbolistiem palīdzējis izrauties un pieteikt sevi uz lielās skatuves.»

Savukārt sporta direktors Andrejs Butriks pussargu raksturo kā spēlētāju, kurš prot sagādāt problēmas sāncenšiem: «Viņš ir ātrs pussargs, kurš māk nospēlēt asi, ar nestandarta gājieniem, kas mums, protams, ļoti noderēs. Bez tam, viņš ir pašā futbola spēku plaukumā un gatavs tam, lai izietu jaunā līmenī un realizētu savu solīdo potenciālu. Svarīgi arī, ka Romāns uzvarēja Latvijas čempionātā un viņš zina, ko tas nozīmē.»

Līdz šim ventspilnieki vairāk ziņojuši par spēlētājiem, kas pamet komandu, tiesa tūlīt pēc sezonas sastāvā atgriezās slaidais ventspilnieks Kaspars Svārups, bet lūgumi tika pagarināti ar pussargu Amsiu Fortešu un vārtsargu Ivanu Baturinu.

Ventspils vakar sāka gatavošanos jaunajai sezonai, bet 20. janvārī komanda dosies uz pirmo treniņnometni Spānijā, kur aizvadīs arī četras pārbaudes spēles.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -2
    keda 10.01.2019, 17:00:16

    nu ta beidzot kāds jaunums. Nav slkti - ir ātrs, tehnisks un joprojām perspektīvs.

  • -2
    Latvija pāri visām! 10.01.2019, 17:42:59

    Baturins, protams, ir labs jaunais talants, bet publiku interesē kas būs ar vārtsargu Meļņičenko FKV rindās.
    Labi nospēlēja sezonu,
    no savas puses darīja visu lai būtu gan kauss, gan čempionu tituls.
    Ko abos gadījumos faktiski izjauca problemātiskā 11.metrinieku realizācija.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: