Daugavpilī, Klaipēdā un Līvānos aizvadītas sacensības taekvondo, kurās piedalījās un panākumus trenera Igora Likova vadībā guvuši sporta kluba Favorīts sportisti.

Sacensībās Daugavpilī piedalījās trīs kluba sportisti un visi izcīnīja medaļas. Svara kategorijā līdz 26 kilogramiem 9 gadus veco puišu grupā Timofejs Rupato uzvarēja visas trīs cīņas un ieguva pirmo vietu. Svara kategorijā līdz 36 kilogramiem 8 gadus veco puišu grupā Ņikita Likovs uzvarēja abās cīņās un un tāpat kļuva par sacensību uzvarētāju. 11 gadus veco puišu grupā svara kategorijā līdz 36 kilogramiem Dans Kristians Likovs pārspēja visus sāncenšus, ka arī ieguva kausu par labāko tehniku.

Starptautiskās sacensībās Klaipēdā piedalījās seši kluba sportisti. Zelta medaļa ieguva Mihails Proščenko un Viktorija Ivaņņikova, bet sudrabs šoreiz Rupato, kuram arī kauss par labāko tehniku. Bronzas medaļas ieguva Edgars Tumiņš (pieaugušo grupa), Ņikita Likovs un Daniils Galkins.

Līvānos aizvadīts Latgales kauss taekvondo, kurā Maikls Gasanovs svara kategorijā līdz 57 kilogramiem ieguva sudraba medaļu, bet Danielam Likovam svara kategorijā līdz 69 kilogramiem bronza.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: