Domājot par dāvināšanas laiku, Olimpiskais centrs Ventspils aicina siltās zeķes un cepures šogad nomainīt pret dāvanu, kas ne tikai sildīs kājas un galvu, bet arī dos iespēju izkustēties un relaksēties.

Olimpiskā centra Ventspils pakalpojumu iegādei un dāvināšanai tagad pieejamas arī mūsdienīgas – elektroniskas – dāvanu kartes, kas tapušas sadarbībā ar SIA Gift Card un pieejamas Rimi veikalos visā Latvijā.

Galvenā elektroniskās dāvanu kartes priekšrocība ir universālums, jo to var izmantot dažādās Olimpiskā centra Ventspils sporta un atpūtas bāzēs. Šo dāvanu karti var izmantot arī vairākkārt, iegādājoties dažādus sev vēlamus pakalpojumus. Kartes ir pieejamas 20 EUR, 30 EUR, 40 EUR un 50 EUR vērtībā. Lai dāvanu karšu iegāde būtu vēl ērtāka, to iespējams izdarīt arī interneta veikalā www.giftcard.lv. Dāvanu kartes derīguma termiņš ir 6 mēneši.

Dāvanu kartes saņēmējs varēs izvēlēties, vai ļauties ūdens priekiem Ūdens atrakciju un SPA kompleksā, baudīt ziemas priekus slēpošanas kalnā Lemberga hūte, priecāties Piedzīvojumu parka atrakcijās, baudīt vasaru Pludmales akvaparkā vai varbūt pat vairāku dienu atpūtu, nakšņojot Olimpiskā centra Ventspils viesnīcā. Tāpat Olimpiskais centrs Ventspils piedāvā dāvanu karšu saņēmējiem moderni aprīkotas atlētikas un aerobikas zāles, kāpšanas sienas, šautuvi, tenisa kortus, slidotavu un daudz ko citu. Šī dāvanu karte būs piemērota un lietderīga ikvienam!

Ja tomēr dodat priekšroku papīra formāta dāvanu kartēm, tad Olimpiskā centra Ventspils sporta un atpūtas bāzēs tās ir pieejamas šādām aktivitātēm:

  • Ūdens piedzīvojumu parka Sporta kompleksa dāvanu karte par izvēlēto summu, ko var izmantot lielā un mazā peldbaseina apmeklējumam;

  • Ūdens piedzīvojumu parka Ūdens atrakciju un SPA kompleksa dāvanu karte pieaugušajiem (13.00 €) vai bērniem (10.00 €);

  • slēpošanas kalna Lemberga hūte dāvanu karte par izvēlēto summu;

  • slēpošanas kalna Lemberga hūte dāvanu karte 2 stundu slēpošanas vai snovborda inventāra un pacēlāja nomai bērniem (8.00 €) un pieaugušajiem (13.00 €).

Olimpiskā centra dāvanu kartes būs laba dāvana ne tikai tuviniekiem, bet arī kolēģiem. Arī uzņēmumu vadītāji ir aicināti pasniegt šīs dāvanu kartes saviem darbiniekiem un viņu ģimenēm, lai iepriecinātu Ziemassvētku un Jaungada svinību laikā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: