MasterCard BBL čempionātā uz ceturto vietu pakāpušies BK Ventspils basketbolisti, kas viesos ar 83:68 apspēlēja Valmieru, tiekot pie 10 panākuma 14 mačos.

Ventspilnieki šo spēli aizvadīja bez Sanda Buškevica un Sauļus Kuzminska, turklāt savainojuma dēļ joprojām spēlēt nevarēja Vejinmi Efedžuku. Toties lielajā komandā bija iesaukti studenti Dāvis Čoders un Uģis Pinete. Pirmajā puslaikā mūsējiem neklājās nemaz tik viegli, jo pie ievērojamāka pārsvara izdevās tikt vien tā beigās – 41:30 pēc spēlētām 20 minūtēm.

Otrajā puslaikā BK Ventspils laiku pa laikam attālinājās, bet mājinieki vilka klāt. Pēc trim ceturtdaļām viesiem bija jau 18 punktu pārsvars (68:50), bet valmieriešiem izdevās pietuvoties 76:66, taču tuvāk kurzemnieki viņus nelaida. Uzvara 83:68 un desmitais panākums Baltijas līgā. 18 punkti un 11 atlēkušās bumbas Artūra Bērziņa rēķinā, bet Rašads Andersons un Māris Gulbis guva pa 16.

Tagad BBL čempionātā mūsējiem priekšā Tallinas izbrauciens – 27. janvārī jāspēlē ar TTU/Kalev, bet divas dienas vēlāk ar Kalev/Cramo.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: