Šodien, 29. novembrī sākas Latvijas čempionāts kērlingā jauktajiem pāriem, kas notiks Rīgā, Kērlinga hallē. Līdz 2. decembrim astoņas jaukto pāru kērlinga komandas cīnīsies par čempionu titulu.

Čempionāta četras labākās komandas izcīnīs tiesības nākamā gada februārī piedalīties Latvijas kvalifikācijas turnīrā 2019. gada pasaules čempionātam, kas no 20. līdz 27. aprīlim norisināsies Stavangerā, Norvēģijā.

Komandas sākotnēji izspēlēs viena apļa turnīru, četri labākie pāri iekļūs finālturnīrā. Pusfināli sāksies svētdien, 2. decembrī plkst. 10, bet cīņas par medaļām plkst. 14.

Ventspils kērlinga klubu pārstāvēs Santa Blumberga un Ritvars Gulbis, kam šajā čempionātā ir jāaizstāv pagājušā gada Latvijas čempionu gods. Jāpiezīmē, ka abi sportisti tikko kā ir atgriezušies no Eiropas čempionāta kērlingā, kur Ritvars, būdams Latvijas vīriešu kērlinga izlases skips, izcīnīja 4. vietu B grupā, bet Santa kopā ar Latvijas sieviešu izlasi izcīnīja līdz šim nozīmīgāko Latvijas kērlingistu sasniegumu - augsto 5. vietu Eiropā.

Informācija par spēlēm un rezultātiem skatāma Latvijas kērlinga asociācijas mājaslapā http://www.curling.lv/ - turpat meklējamas arī saites uz spēļu video tiešraidēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: