Otrdien, 27. novembrī, no plkst. 12.30 līdz 17 Augstskolas D104. auditorijā notiks forums "Izaicinājumi Kurzemē ceļā uz viedo ekonomiku".

Foruma plenārsēdē uzstāsies valsts pētījumu programmas “EKOSOC – LV” vadītāja un projekta ‘Latvijas lauku un reģionālās attīstības procesi un iespējas zināšanu ekonomikas kontekstā” vadītāja, LZA akadēmiķe, prof. Baiba Rivža, ar stāstījumu par zināšanās balstītu ekonomiku un reģionu attīstības scenārijiem, kā arī pārstāvji no Ventspils pilsētas pašvaldības, Augstskolas, Augsto tehnoloģiju parka Viedo un Zaļo tehnoloģiju klastera un Latvijas Investīciju attīstības aģentūras Liepājas nodaļas.

Foruma otrajā daļā būs iespēja dzirdēt Kurzemes jauno uzņēmēju veiksmes stāstus un paneļdiskusiju “Kā stiprināt reģionu, ceļā uz viedu ekonomiku?”.

Forums tiek organizēts ar mērķi dalīties pieredzē, kas iegūta Valsts pētījumu programmas EKOSOC projekta "Latvijas lauku un reģionālās attīstības procesi un iespējas zināšanu ekonomikas kontekstā" ietvaros, kā arī meklēt kopīgus izaicinājumus un risinājumus turpmākai sadarbībai reģiona attīstībā starp visām reģiona attīstības dialogā iesaistītajām pusēm: izglītības institūcijām, novadu un pilsētu pašvaldībām, uzņēmējiem un vietējo kopienu pārstāvjiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: