Sporta skolas Spars BMX nodaļas treneris Jānis Šķeperis, kuram pirms pāris nedēļām uzteikts darbs, ar Izglītības pārvaldes lēmumu atjaunots amatā.

Trenerim darbs tika uzteikts pēc tam, kad viņš vairākkārt ignorējis sporta skolas direktora Alekseja Spasjoņņikova rīkojumus un kļuvis zināms, ka Šķeperis tiek turēts aizdomās par naudas piesavināšanos, ko izmeklēt sākusi arī policija. Šāds notikumu pavērsiens bija milzīgs pārsteigums lielai daļai audzēkņu vecāku, kas, protestējot pret šādu skolas vadības lēmumu, izlēma izņemt savus bērnus no BMX nodaļas. Sporta skola saņēma vairāk nekā 30 iesniegumus, kas nozīmē, ka nodaļā paliek vien ap desmit audzēkņu.

Pilsētas un Izglītības pārvaldes vadība rīkoja divas tikšanās ar vecākiem un skaidroja radušos situāciju. Lielākā daļa vecāku atzina, ka viņu bērni gatavi trenēties tieši pie trenera Šķepera, kura darbu vērtē ļoti atzinīgi. Lai BMX nodaļas darbs varētu turpināties, tika pieņemts lēmums atjaunot Šķeperi amatā, savukārt treneris solījis novērst visus atklātos pārkāpumus un tādus vairs nepieļaut.

Vairāk lasiet otrdienas laikrakstā Ventas Balss!

Lasi vēl

Komentāri (8)

  • -2
    asd. 12.11.2018, 16:15:10

    Labāk būtu pasekojuši līdzi pašam sporta skolas direktoram.
    Un no kurienes tādu krievu uzrakuši?

  • -4
    keda 12.11.2018, 16:19:37

    FIFA kategorijas tiesnesis, šosezon jau divi Čempionu Līgas mači. Kādi panākumi administratīvajā darbā gan nezinu

  • -5
    keda 12.11.2018, 16:19:01

    Labi! Tagad tikai sarunājam, katrs toč dara savu darbu un nekasās! par lielu BMX!

  • -1
    Mara Ustinova 12.11.2018, 18:28:15

    Apsveicu Jāni! Veiksmi darbā!

  • -1
    Krišs Daugulis 12.11.2018, 21:53:39

    Nu ja, ja paliek tikai 10 audzēkņi, tad līdzekļu izšķērdēšana tiks citai organaizācijai, kuru gan tas īpaši nebaida, jo šķērdē regulāri un ar vērienu

  • 0
    Spīdola 12.11.2018, 22:26:56

    Līdzi vajadzēja sekot bijušajam direktoram, kurš gan jau zināja, kas notiek viņa vadītajā iestādē. Un ne jau tikai šim trenerim sanākusi šaize, pirms laika iepriekšējā direktora vadībā neskaidras (hm) lietas dēļ aizgāja arī labi mums zināms treneris. Tas liek uzdot jautājumu, cik godprātīgi skolu pārvaldīja. Vai tieši otrādi. Sabiedrībai ir jābūt drošai, ka mācību iestādē tiek godā turētas morāles un ētikas normas. Prieks, ka jaunais direktors cenšas vadīt iestādi pēc labākās sirdsapziņas.

  • -2
    bēemikss 12.11.2018, 23:36:21

    Gribētos atzīmēt raksta autora zemo kompetenci. Nav pieļaujama šāda publiska neslavas celšana par lietām, kas tiek izmeklētas, bet tām nav apstiprinājuma.
    Žēl, ka Latvijas tiesu sistēma nedarbojas kā otrpus okeānam, jo tad ar šo rakstu, un pieņemu, ka ne šis tāds vienīgais, VB arī piedzīvotu savu galu, jo morālās kompensācijas tā nespētu nosegt.. :)

  • -1
    ventasbalss.lv 13.11.2018, 09:36:40

    Gribētos saprast, par ko īsti ir runa, jo šeit ir publicēta tikai tā informācija, kas, principā, izskanējusi publiski. Piemēram, vecāku sanāksmē ar pilsētas vadību. Šīsdienas drukātajā laikrakstā ir arī nedaudz plašāki komentāri.
    Kam tieši ir celta neslava un pienāktos kompensācijas?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: