Futbola klubs Ventspils parakstījis vienošanos ar savas akadēmijas audzēkni un Latvijas U19 izlases aizsargu Arturu Ļotčikovu.

18 gadus vecais Ļotčikovs šosezon aizvadījis desmit mačus Virslīgas dublieru čempionātā, nopelnot tajos vienu brīdinājumu. Tāpat spēlētājs arī ticis izsaukts uz U19 izlasi.

Ventspils sporta direktors Andrejs Butriks uzsver, ka līguma parakstīšana ar šo futbolistu vēlreiz pierāda, ka jaunie Latvijas futbolisti klubam ir ļoti svarīgi, ka tiem uzticas un dara visu viņu progresam un izaugsmei: «Tas ir svarīgi klubam, tas ir svarīgi visu līmeņu Latvijas izlasēm, tas ir svarīgi mūsu futbola nākotnei kopumā. Kad redzi, ka jauns puisis ievērojami aug, kad visu pušu nopietnais darbs nepazūd, ka jaunā futbolista līmenis jau ļauj viņam paveikt nopietnus uzdevumus, ko, piemēram, var teikt par Raenu Tālbergu, īpašu gandarījumu izjūt ne tikai kluba vadība, bet arī , treneri un līdzjutēji. Ļoti ceru un ticu, ka arī par Arturu Ļotčikovu jau tuvākajā nākotnē varēsim teikt to pašu. Viņš ir ļoti perspektīvs aizsargs, mūsu Akadēmijas audzēknis, un to man ir īpaši patīkami atzīmēt. Vienmēr ir patīkami, kad tieši vietējie Arturam ir visas iespējas vēl straujāk progresēt un sisties par vietu sastāvā. Nevis vienkārši ieņemt vietu komandā, bet pa īstam pelnīti pretendēt uz to tādā varenā komandā, kā Ventspils

Ventspilnieki svētdien aizvadīs priekšpēdējo šīs sezonas Virslīgas spēli, viesos tiekoties ar konkurentiem uz sudraba medaļām RFS.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: