31. oktobrī no plkst. 12 Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē notiks pilsētas un novada vidusskolu sacensības strītbolā, volejbolā un frīsbijā.

Šāds turnīrs risināsies jau trešo reizi, bet atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad meitenes sacentīsies frīsbijā nevis tautas bumbā. Tāpat kā iepriekš, volejbola turnīru izspēlēs zēnu komandas, bet strītbolā sacentīsies jauktās vienības. Šogad mainīts arī turnīra nosaukums, un tas ir: Sporta spēļu turnīrs Ventspils un Ventspils novada vidusskolu grupā.

Ventspils novadā līdz šim netika rīkotas tādas sporta spēles, kur vienlaikus savā starpā sacenstos vispārizglītojošās un profesionālās izglītības skolas, turklāt sacensības vienmēr tika rīkotas vienam konkrētam sporta veidam. Tādēļ Ventspils Tehnikums ar Ventspils pašvaldības finansiālu atbalstu 2016. gadā pirmo reizi rīkoja sacensības vidējās izglītības iestādēm, lai noskaidrotu sportiskāko skolu trīs sporta spēlēs.

2017. gadā par turnīra uzvarētājiem kļuva1.ģimnāzija, kura uzvarēja gan strītbolā, gan tautas bumbā, piekāpjoties vien volejbolā, kur uzvaru svinēja Ventspils Tehnikums.

Projekta mērķis ir veselīga, aktīva un daudzpusīga dzīvesveida popularizēšana jauniešiem, lai noskaidrotu sportiskāko skolu, veicinātu veselīgu dzīvesveidu un saturīgu laika pavadīšanas veidu jauniešu vidū un vienlaikus popularizētu amatieru sportu Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: