Latvijas individuālajā čempionātā novusā aizvadītas astotdaļfināla spēlēs, no kurām nākamajā kārtā iekļuva divi Ventspils novusa kluba pārstāvji.

Ventspilnieki spēlēja Durbē (uz sacensībām gan nebija devušies visi Ventspils kluba pārstāvji, kuriem bija tādas tiesības), un cīņas par vietu labāko 15 skaitā un ceļazīmi uz ceturtdaļfinālu bija ļoti spraigas. Piemēram, pirmo trīs vietu ieguvējiem bija 16 punktu, bet tālāk sekoja pieci ar 14 un vēl pieci ar 12. Viss šis pulks iekļuva nākamajā kārtā, un starp šiem spēlētājiem bija arī Arvīds Reinbergs, kurš Durbē finišēja ceturtais (labākais no spēlētājiem ar 14 punktiem), un Imants Čaklis, kuram 12. vieta. Uz atlikušajām trim ceturtdaļfināla vietām pretendēja seši spēlētāji ar desmit punktiem, tā ka tālāk tika vien puse no viņiem.

Nākamā kārta risināsies 20. oktobrī, un tajā līdz ar diviem jau pieminētajiem ventspilniekiem spēlēs arī Kaspars Knipens, Kaspars Leitis, Dainārs Plūme un Aivars Čaklis. Savukārt jau pusfinālā vietu sev garantējis pašreizējais Latvijas čempions Raivo Bumbieris.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: