Jau šīs nedēļas nogalē Cēsu mototrasē Ezerkalni tiks noskaidroti 2018. gada sezonas Latvijas čempioni motokrosā gan individuāli, gan komandu vērtējumā.

Ventspils motokluba Rodeo komanda šobrīd pēc aizvadītiem četriem posmiem atrodas stabilās līderpozīcijās, jo iepriekšējos posmos izdevās sasniegt plānotos rezultātus un iegūt atrāvienu pār tuvākajiem titula pretendentiem Rīgas MX Moduls komandu. Nedaudz atpaliek arī MX Ādaži komandas sportisti, tāpēc sagaidāms, ka pēdējā posmā uz spēles tiks likti visi trumpji , lai ventspilniekus apsteigtu.

«Neesam nobijušies un cītīgi gatavojamies izšķirošajam posmam, kaut gan traumas mainījušas ierasto lietu kārtību un nākas kombinēt, variēt ar sastāvu. Esam kļuvuši nedaudz vājāki, jo pēdējā Eiropas čempionāta posmā Assenē satraumējās viens no komandas līderiem Karels Kutsars un viņa starts Cēsīs ir zem jautājuma zīmes. Arī Aleksis Araids, Polijā Eiropas Nāciju motokrosā startējot Latvijas izlases sastāvā, kritienā iedzīvojās smadzeņu satricinājumā un desmit dienas netrenējās. Viss noskaidrosies Cēsīs, un ceru uz pozitīvu sezonas noslēgumu,» tā Arvis Sanders, motokluba Rodeo vadītājs.

Arī individuāli mūsu sportistiem vēl atliek nosargāt izcīnītās vietas un papildus punktus gan amatieru un veterānu vērtējumā, gan arī Pro klasēs. Gvido Judeikam ir iespēja iebraukt labāko pieciniekā čempionāta kopvērtējumā, bet Arvis Sanders saglabā iespēju izcīnīt čempiona titulu 45+ klasē. Prītam Ratsepam jānosargā otrā vieta MX1 klasē, Aleksim Araidam iespēja pacīnīties par bronzas medaļu 85cc klasē, bet Kārlis Reišulis šajā pašā klasē vēl var pacīnīties par čempiona titulu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: