Tie, kas gripas laika nevēlas lieto medikamentus, sertificēts dziednieks Mārtiņš Geida iesaka izmantot no skuju koku zariem veidotas aproces.

Šis paņēmiens noskatīts, iepazīstoties ar ārsta Oļega Torsunova metodēm.  Vajadzīgie materiāli: skuju koka zari ar visām skujām (vislabāk izmantot priedi, taču ja nav tuvumā priedes, var ņemt arī citus skuju kokus – egli, kadiķi, arī dzīvības koku).

Sev piemērotāko koku izvēlas pēc smaržas, šim nolūkam ņemot sausu skuju koka zaru un smaržojot; kurš patīk labāk, tas arī der, taču pie rokas liek svaigu. Aproci gatavojot, ņem zaru, piemērot pie rokas vai kājas tā, lai iet apkārt. Ja nav viena lielāks zara, izmanto mazākus, tā, lai sanāk aprocei. Paņem caurspīdīgu vai necaurspīdīgu līmlenti (platums 50 mm) un uzliek uz tās skuju koka zaru.

No galiem aptin ap zaru, cik atļauj līmlenta, to gabalu, no kura lien ārā skujas, notin ar līmlentu. Liek vienu aproci ap labo roku un vienu – ap labo kāju (ja ir stipri paaugstināts asinsspiediens, liek uz kreisās rokas, kreisās kājas; ja stipri pazemināts, nedrīkst likt uz kreisās rokas un kājas). Ja pirmo reizi uzliekat aproci vakarā, iespējams, ka varat laikus neaizmigt, tādēļ, ja vien jums nav pazemināts asinsspiediens, pārlieciet aproces uz kreiso pusi un dodieties pie miera. Mainiet tās reizi diennaktī un nēsājiet vienu nedēļu. Pēc aproču uzlikšanas, kad gripas simptomi pāriet, ir  viegluma sajūta.

Galvā var durstīt kā ar adatiņām (tas pāriet). Temperatūra samazinās bez palīglīdzekļiem, ja vien patiešām tā ir vīrusu infekcija, nevis plaušu karsonis. Šī metode der arī tad, ja esat saaukstējie, bet tad  nepieciešami vēl palīglīdzekļi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: