Olimpiskā centra “Ventspils” Ledus hallē norisinās hokeja treniņu aktivitātes Oskara Bārtuļa un Kārļa Skrastiņa starptautiskās hokeja nometnes dalībniekiem. Nometne tiek organizēta jau astoto gadu, bet Ventspilī tā notiek ceturto gadu pēc kārtas.

Hokeja meistarības nometne paredzēta bērniem un jauniešiem vecumā no 9 līdz 17 gadiem. Šogad nometne pulcēs teju 100 dalībniekus no Latvijas, Lietuvas, Zviedrijas, Baltkrievijas, Vācijas, Krievijas un Norvēģijas. Nometnē piedalās arī Ventspils jaunie hokejisti, kuri trenējas hokeja klubā “Venta 2002”.

Nometnes programmā iekļauti divi ledus treniņi un viens vispārējās fiziskās sagatavošanās treniņš dienā. Jaunie hokejisti nometnē trenējas četrās dažādās vecuma grupās. Treniņu laikā tiek apgūta un attīstīta ripas kontroles un metienu tehnika, kā arī slidošanas tehnika.

Paralēli bērnu un jauniešu treniņiem, savu sportisko meistarību pie augstas klases treneriem pilnveidos arī Kontinentālas hokeja līgas pieaugušie spēlētāji, tostarp arī pats Oskars Bārtulis.

Kā atzīst nometnes organizatori, jau ceturto gadu pēc kārtas Ventspils ir izraudzīta par nometnes norises vietu, jo Olimpiskajā centrā “Ventspils” ir ideāli apstākļi hokeja nometnei – visa nepieciešamā sporta infrastruktūra atrodas vienuviet.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: