Aktīvākajiem un nepacietīgākajiem pludmales volejbola spēlētājiem volejbola stadionā pie Zilā karoga pludmales ir sagatavoti divi laukumi, kuros var sākt āra treniņus.

Pludmales volejbola sezona visos Ventspils pludmales volejbola laukumos ar pilnu aprīkojumu tiks uzsākta maija vidū, ja būs piemēroti laika apstākļi.

Lai veicinātu aktīvu dzīvesveidu, paplašinātu sportošanas iespējas un sekojot pieaugošai iedzīvotāju interesei, 2016.gadā tika uzsākts mērķtiecīgs darbs pie pludmales volejbola infrastruktūras attīstības. 2016. gada rudenī tika atklāti četri publiski pieejami volejbola laukumi gan Ventas labajā, gan kreisajā krastā. Savukārt 2017. gada maijā pie Zilā karoga pludmales tika atklāts Pludmales volejbola stadions ar pieciem pilnībā aprīkotiem laukumiem. Šobrīd ventspilniekiem vasaras sezonā pieejami 9 pludmales volejbola laukumi.

Līdz ar sezonas sākumu pludmales volejbola stadionā būs gan pārģērbšanās kabīnes, gan neliela noliktava un treneru telpa, kā arī dušas un laukumu apgaismojums. Pie volejbola laukumiem atradīsies pārvietojamas skatītāju tribīnes ar 48 sēdvietām, bet nepieciešamības gadījumā pludmales volejbola stadions varēs pārtapt arī par starptautisku sacensību norises vietu ar vienu centrālo volejbola laukumu un trīs papildus laukumiem un skatītāju tribīnēm līdz pat 1000 skatītājiem.

Pagājušais gads Ventspils pludmales volejbola dzīvē ir bijis ļoti aktīvs. Atklāšanas laikā pludmales volejbola stadionā norisinājās Latvijas čempionāta 1. posms, kurā piedalījās visi labākie Latvijas pludmales volejbola sportisti. Vasaras sezonā pludmales volejbola laukumos tika aizvadīts arī turnīrs “Jūras kauss”, Ventspils pilsētas čempionāts pludmales volejbolā, starptautiskais pludmales tenisa turnīrs “Ventspils Cup 2017”. Tāpat iecienīts bija arī piektdienu turnīrs “Pludmales volejbola karaliene un karalis”. Ikdienā pludmales volejbola laukumos trenējās pludmales volejbola klubs “BLOKS” un volejbola klubs “Ventspils”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: