Ventspils mērs Aivars Lembergs atklājis, ka Zaļo un zemnieku savienības valde pirmdien varētu vērtēt ekonomikas ministra Arta Kampara rīcību saistībā ar enerģētisko avāriju Latgalē.

LNT raidījumā "900 sekundes" Lembergs norādīja, ka viņš rosināšot ZZS valdi vērtēt, vai Kampars pildījis ministra pienākumus atbilstoši krīzes situācijai un vai ir darījis visu iespējamo avārijas seku novēršanai.

"Ar ko tā lieta varētu beigties, pašlaik nevaru teikt," sacīja Lembergs un piebilda, ka vēl jau neesot zināms, - varbūt jau šodien Ministru prezidents Valdis Dombrovskis pasaka Kamparam: "Paldies, vari būt brīvs."

Ventspils mērs uzsvēra, ka Kamparam kā ministram, kura pārziņā ir enerģētikas jautājumi, šādos krīzes apstākļos ir jāstrādā 24 stundas diennaktī, bez brīvdienām.

Šajā gadījumā Lembergs nevēloties runāt par partiju koalīciju un pieņemamajiem lēmumiem tajā, - "ja kāds netiek galā ar saviem tiešajiem darba pienākumiem, pa draugam ir jāpasaka un jāvienojas, lai viņš pāriet vieglākā darbā" un jāatrod vietā kompetents cilvēks.

Jau ziņots, ka šodien plkst.11.30 notiks Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V) sasauktā ārkārtas Krīzes vadības padomes sēde, kurā pārrunās situāciju energoapgādes un neatliekamo vajadzību nodrošināšanas jomā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: