Venstpilniece Emīlija Luīze Andersone cīnās Labiedarbi.lv 9. projektu konkursā par iespēju doties uz jāšanas sporta sacensībām.

Četrpadsmitgadīgā Emīlija Luīze trenējas jāšanas sportā jau 7 gadus, bet finansiālo apstākļu dēļ viņai nav bijusi iespēja piedalīties jāšanas sacensībās.

Projekta pieteikumā Emīlija Luīze rakstīja: „Mana aizraušanās no 7 gadu vecuma ir jāšanas sports. Katrā treniņā cenšos cik spēka, lai viss izdotos kā iecerēts. Nereti uzzinām ko jaunu un cenšamies to izpildīt jau tajā pašā treniņā. Dažkārt iecerētais izdodas, citreiz tas prasa daudz vairāk laika un pūles nekā var šķist. Mani treneri ar gandarījumu atzīst to, ka man ir dotības un talants uz jāšanas sportu. Tāpēc es vēlos pilnveidoties šajā sporta veidā. Man ir sapnis doties uz sacensībām, bet nav līdzekļu.”

Projekta „Palīdzi piedalīties Emīlijai jāšanas sacensībās!” īstenošanai ir nepieciešams 1944 latu liels finansējums, tas ļaus apmeklēt tuvākajos 2 gados paredzētās sacensības visā Latvijas teritorijā. Palīdzēt to iegūt var ikviens Ventspils vai kaimiņu novada iedzīvotājs, vai idejas atbalstītājs, bezmaksas balsojot portālos Labiedarbi.lv un draugiem.lv.

Pašlaik projekts ar 154 balsu atbalstu atrodas 12. vietā. Balsot par šo projektu iespējams līdz mēneša beigām.

http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/?project=154

http://www.labiedarbi.lv/lv/balso_par_projektu/palidzi-piedalities-emilijai-jasanas-sacensibas.html

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: