Ceturto gadu pēc kārtas sporta namā ” Centrs” notika šaušanas sacensības ar Makarova vai Baikala tipa ieročiem “Ziemassvētku Makarovs".

Sacensībās varēja piedalīties individuālie šāvēji no 21 gadu vecuma. Sacensību atlases kārtā kopumā piedalījās 42 šaušanas entuziasti. Seši atlases kārtas labākie iekļuva pusfinālā, bet trīs labākie pie mērķiem devās vēlreiz un cīnījās finālā. Starp sešiem pusfinālistiem bija viena daiļā dzimuma pārstāve, taču finālā iekļuva tikai vīri.

Šogad bija nedaudz pamainīts sacensību formāts un bija augstāka grūtības pakāpe, bet tāpat tika uzrādīti ļoti augstvērtīgi rezultāti. Piemēram, vecākais sacensību dalībnieks, Antans Masaitis ieguva 61 punktu no 80, šaujot ar vienu roku. “Lai gan līdz pusfinālam mazliet pietrūka, šis rezultāts ir uzskatāms par lielisku”, tā sacensību organizātors Uldis Jaunsproģis.

Šajās sacensībās bija jauns uzvarētājs – Andris Trulis, kurš finālā pārliecinoši pārspēja pagājušā gada labāko šāvēju Normundu Kadiķi. Trešo vietu ieguva Gatis Zīle. Tālāk sekoja Kristīne Jansone, Reinis Pastars un Sandris Balinskis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: