27. decembrī noslēdzās pašvaldības piešķirtā Ziemassvētku pabalsta izmaksa trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem.

Ziemassvētku pabalsta izmaksa trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm tika uzsākta 4. decembrī. Ģimenes Ventspils pilsētas pašvaldības piešķirto svētku pabalstu varēja saņemt iepirkuma kartes veidā 30 eiro vērtībā par katru nepilngadīgu bērnu.

Pabalsta izmaksas laikā no š.g. 4. decembra līdz 27. decembrim Ziemassvētku pabalstu saņēmuši 244 mazie ventspilnieki no 114 ģimenēm, kopā šim mērķim pašvaldības budžetā atvēlēti 7 320 eiro.

Sociālais dienests informē, ka Ziemassvētku pabalsta izmaksa tiem pensionāriem un personām ar invaliditāti,  bērniem ar invaliditāti, bāreņiem un bez vecāku gādības palikušiem bērniem, kuri pabalstu nepaguva saņemt līdz svētkiem, to būs iespējams saņemt no 3. janvāra līdz 31. janvārim Sociālā dienesta kasēs vai personu norēķinu bankas kontos.

Kopumā laika periodā no 1. decembra līdz 27. decembrim Ventspils pilsētas pašvaldības Ziemassvētku pabalsts izmaksāts 7411 lieliem un maziem ventspilniekiem jeb 90% no plānotā pabalsta saņēmēju skaita. Pabalsta izmaksai izlietoti pašvaldības budžeta līdzekļi 315 428 eiro apmērā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: