Olimpiskā centra Ventspils atklātais hokeja čempionāts rit pilnā sparā – tūlīt aiz muguras būs pirmā apļa spēles.

Čempionātu sāka piecas vienības – KurekssRodeoDundagaTornado un Kuldīga –, bet, izspēlējusi pirmā apļa spēles, no tālākas dalības tajā atteicās Kuldīgas komanda. Kā atzina komandas vadītājs Āris Zviedris, par šādu soli liek izšķirties daudzās spēlētāju traumas un čempionāta augstais līmenis.

 

«Mums vairs nav pietiekošu spēlētāju resursu, jo nevaram savākt pat divas maiņas, un ar tādu sastāvu mums ir grūti cīnīties ar pārējām vienībām,» izstāšanās iemeslus atklāj Zviedris.

 

Tikmēr pirmajā aplī neizspēlēta palikusi tikai viena spēle – starp vienībām Rodeo unTornado. Vadībā ar 9 punktiem šobrīd ir Kurekss hokejisti, bet tālāk seko Rodeo (7), Tornado (6), Dundaga (5) un Kuldīga (0).

 

Regulārajā čempionātā kopā paredzēts aizvadīt četru apļu spēles, pēc kurām tiks noteikti Olimpiskā centra Ventspils čempioni. Pēc šīm spēlēm paredzēta arī kausa izcīņa, kurā pusfināla cīņās savā starpā tiksies pirmā komanda ar ceturto un otrā ar trešo.

 

Turnīra rezultatīvākais spēlētājs pagaidām ir Tornado hokejists Tomašs Saušs, kas trijās spēlēs guvis septiņus vārtus un izdarījis trīs rezultatīvas piespēles. Otrais ir viņa komandas biedrs Oskars Valters, kura kontā vieni vārti un astoņas piespēles, bet trešo vietu dala Rodeo spēlētājs Mārtiņš Lilienfelds, kam pieci vārti un trīs piespēles, un Edgars Valters (Tornado), viņam trīs vārti un piecas piespēles. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: