Sportistu, kas vēlētos piedalīties starptautiskajā džudo treniņnometnē, ir daudz vairāk, nekā pie mums iespējams uzņemt, jo rodas problēmas ar viņu izmitināšanu.

«Bijām plānojuši, ka ieradīsies aptuveni 170 sportistu, bet sabrauca daudz vairāk (230), tāpēc rodas problēmas ar viesu izmitināšanu, jo viesnīcu mums ir tik, cik ir,» nometnes aizkulises atklāj viens no tās organizatoriem džudo treneris Vladimirs Vlasjuks.

«Treniņus aizvadām gan vieglatlētikas manēžā, gan cīņas zālē, jo visiem vietas nepietiek. Tas jau ir tikai normāli, ka 200 sportistiem nav lielas manēžas vai halles, kurā trenēties, bet lielākās problēmas ir tieši sadzīviskajā ziņā, ar sportistu izmitināšanu,» uzsver Vlasjuks.

Latvijas džudo izlases galvenais treneris Oļegs Baskins piebilst, ka Ventspils ir lieliska vieta tieši treniņnometnēm. «Labprāt organizētu nometnes arī vasarā, bet tad šeit vispār nav reāli atrast viesnīcas, kurās varētu izmitināt visus dalībniekus. Ventspils ir ideāla ar to, ka šeit viss ir kompakti un ļoti tuvu.»

Vairāk par nometni lasiet sestdienas laikrakstā Ventas Balss

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: