Policija sākusi izmeklēšanu par vairākiem noziedzīgiem nodarījumiem, kas konstatēti īsi pirms gadumijas, tajā skaitā arī par uzbrukumu ar nazi.

Divas stundas līdz gadumijai policija saņēma informāciju, ka Jūras ielā vīrietis ar nazi uzbrucis savai bijušajai sievai, iegriežot viņai kaklā. Uzbrucēja rīcības motīvus noskaidros izmeklēšanā.

Reģistrēti arī citi notikumi. Tā Annas ielā nelūgti viesi apmeklējuši neaizslēgtu garāžu, no automašīnas VW Polo nozogot automagnetolu Blaupunkt, bet VW Caravelle  atstājot bez automagnetolas Pioneer. Par zādzībām uzsākts kriminālprocess .

Laika posmā no 30. līdz 31.decembrim  plkst. 08 Saules ielas pagalmā stāvošam auto Mercedes Benz nozagti abi sānskata spoguļi.


Jaungada brīvdienās reģistrēti divi ceļu satiksmes negadījumi, turklāt vienā no tiem bija arī cietušais. 31. decembrī plkst. 17.35 Popes pagastā 1985. gadā dzimusi sieviete vadīja automašīnu VW Jetta un no mazāk svarīga ceļa izbraucot uz autoceļu A-10, izraisīja sadursmi ar BMW . Sieviete sadursmē guva  miesas bojājumus un tika nogādāta slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: