Ķekavas sporta namā “Bultas” norisinājās “10. atklātais divcīņas sporta veidu turnīrs “KIDS FIGHTER 2017””, kurā trenera Sergeja Deņisova vadībā startēja četri “Ventspils Kikboksa Leģiona” sportisti, bet viens – strādāja jau kā WAKO tiesnesis.

Ventspilnieki cīnījās kick-light disciplīnā pēc WAKO noteikumiem. Tikai Daniels Kašs ir cīnījies jau iepriekš, pārējie sacensībās piedalījās pirmo reizi. Tomēr, pateicoties labai sagatavotībai, medaļas izcīnīja visi sportisti:

  • Roberts Baraus – 1. vieta, vecuma grupa 14-15 gadi, svara kategorija 75+ kg;

  • Daniels Kašs – 1. vieta, vecuma grupa 16-17 gadi, svara kategorija 70+ kg;

  • Edgars Daudišs – 2. vieta, vecuma grupa 14-15 gadi, svara kategorija līdz 44 kg;

  • Niks Tormanis – 3. vieta, vecuma grupa 14-15 gadi, svara kategorija 75+ kg.

Treneris Sergejs Deņisovs ir gandarīts, ka arī jaunākie sporta kluba biedri vēlas cīnīties un pārbaudīt savu sagatavotību ringā: “Katra cīņa vispirms jau ir cīņa pašam ar sevi, savā galvā. Puiši ieguva ļoti labu pieredzi.”

Roberts Baraus: “Šīs bija pirmās sacensības manā mūžā, tāpēc, protams, bija arī satraukums. Bet treneris ļoti labi bija sagatavojis gan fiziski, gan arī morāli, tas palīdzēja. Nebija viegli. Jāatzīst, bija momenti, kuros varēju cīnīties labāk. Bet strādāju, cik varēju un uzvarēju! Viennozīmīgi cīnīšos un piedalīšos vēl!”

Daniels Kašs: “Cīņa nebija viegla, bet uzvarēju. Tikai piedaloties sacensībās, var ieraudzīt savas stiprās un vājās vietas, pie kurām ir jāpiestrādā. Paldies trenerim, ka labi sagatavoja!”

Kā tiesnesis turnīrā strādāja arī Raimonds Martinovskis, viņš tiesāja visas cīņas kick-light un body-contact kategorijā. S. Deņisovs un R. Martinovskis izgājuši kursus un turnīra ietvaros, svinīgi saņemot sertifikātus, kļuva par sertificētiem WAKO tiesnešiem.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -4
    Sergejs Denisovs 04.12.2017, 10:33:10

    Es lepojos ar saviem audzēkņiem un aicinu pievienoties jaunus kikboksa cienītājus VKL klubam un apmeklēt treniņus!

    https://www.facebook.com/KikboksaLegions/

  • -4
    Gunārs Pētersons 04.12.2017, 11:12:46

    Malači!!!

  • -1
    Marija Grudzinska 04.12.2017, 19:32:16

    Malači.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: