Pilsētas basketbola čempionātā bez zaudējumiem cīnīties turpina tikai viena komanda – Anzāģe/Pope –, kamēr pārējās jau iedzīvojušās neveiksmēs.

Pēdējā mačā popiņi tikās ar Brīvostas pārvaldes komandu, kurai pirms tam bija pa spēkam pieveikt pašreizējo čempionu Baltijas Ekspresi. Pirmās desmit minūtes labāk aizvadīja Brīvosta, tiekot pie septiņu punktu pārsvara, taču nākamajās divās ceturtdaļās Anzāģe/Pope uzvarēja ar +17, tiekot drošā vadībā arī visā spēlē. Mača liktenis tika izšķirts ceturtās ceturtdaļas sākumā, kad ostinieki īsā laikā nonāca zaudētājos ar 59:77. Lai gan minūtes pārtraukums palīdzēja un punktu deficīts tika samazināts, uzvaru Anzāģe no rokām neizlaida – 89:80.

Uzvarētājiem Jurģis Ozols guva 24 punktus un atdeva 11 rezultatīvas piespēles, bet 20 punkti un 12 bumbas Krista Celma rēķinā. Brīvostas rindās rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Ralfs Ērkšķis.

Anzāģe/Pope uzvarējusi visās trijās spēlēs, tiesa, turnīra tabulā šobrīd ieņem vien ceturto vietu, jo aizvadījusi mazāk maču nekā konkurenti. Līderi ar piecām uzvarām sešos mačos joprojām ir Baltijas Ekspreša spēlētāji. Abu šo komandu savstarpējā spēle paredzēta 2. decembrī. Brīvosta piecos mačos uzvarējusi četras reizes, bet Ventspils Tehnikumam ir trīs panākumi četrās spēlēs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: