Latvijas U17 vecuma grupas futbola izlase, kurā spēlēja arī ventspilnieki, aizvadījusi pārbaudes turnīru Kijevā, astoņu komandu konkurencē ieņemot sesto vietu.

Galvenais treneris Igors Stepanovs izlases rindās bija iekļāvis arī trīs Futbola akadēmijas Ventspils audzēkņus. Pirmajā mačā pret slovākiem (1:2) starta sastāvā devās pussargs Anrijs Sivoha-Lazdiņš un nospēlēja visas 90 minūtes, bet aizsargs Viktors Grigorjevs un uzbrucējs Kristers Silvestrovs tika uzmainīti otrajā puslaikā.

Otrajā spēlē, kurā pretī stājās Izraēlas vienaudži (0:2), visi trīs ventspilnieki devās laukumā sākumsastāvā, bet pilna spēle atkal bija tikai Sivoham-Lazdiņam. Diemžēl ar šo maču viņam un Silvestrovam turnīrs beidzās, jo abi iedzīvojās traumās un pie spēlēšanas vairs netika. Pēdējā grupas mačā ar 3:1 izdevās pieveikt Slovēnijas U17 izlasi (Grigorjevam 70 minūtes), kas nozīmēja, ka turnīra pēdējā spēlē būs jācīnās par piekto vietu. Pretī stājās Igaunijas komanda, kas izcīnīja uzvaru 2:1, bet Grigorjevs šajā spēlē iesaistījās pašā tās izskaņā.

Oktobra beigās Latvijas U17 izlasei jāpiedalās Eiropas čempionāta kvalifikācijas priekšsacīkšu turnīrā, kas risināsies Gruzijā un kurā mūsējiem jāspēlē pret mājiniekiem, itāļiem un Melnkalnes futbolistiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: