Ventspils pludmales stadionā notika biedrības “ActSmart beach tennis” organizētais starptautiskais pludmales tenisa turnīrs “Ventspils Cup 2017”, kurā piedalījās 50 pludmales tenisa spēlētāji no Krievijas, Itālijas, Baltkrievijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

Šāda līmeņa pludmales tenisa turnīrs Ventspilī notika pirmo reizi.

Sacensību pirmajā dienā notika G4 līmeņa turnīrs, kas vairāk bija gatavošanās turnīrs pamatsacensībām. Par G4 turnīra uzvarētājiem vīriešiem kļuva Aleksandrs Akuličs (Baltkrievija)/Kaspars Daugelis (Latvija), kuri ar 6:3 un 7:5 pārspēja Dmitriju Iskru (Krievija)/Andreju Maksimovu (Latvija). Starp sievietēm uzvarēja Krievijas pāris Staņislava Naumova/Darja Želudčenko, kuras ar 6:2 un 7:5 pārspēja citu Krievijas pāri Jūliju Čubarovu/Jekaterinu Kamentskaju.

Sestdien un svētdien notika G3 līmeņa turnīrs, kurā dalībnieki sacentās ne tikai par reitinga punktiem, bet arī naudas balvām. Vīriešu sacensībās piedalījās 13 pāri un par uzvarētājiem kļuva latvieši Maksimilians Niklass Andersons/Nikita Ribakovs, kuri finālā ar 6:1 un 7:6 pārspēja Aleksandru Akuliču (Baltkrievija)/Kasparu Daugeli (Latvija).

Sieviešu konkurencē startēja 11 pāri un finālā sacentās divi krievu pāri, kurā Jūlija Čubarova/Jekaterina Kamentskaja ar 7:5 un 6:3 uzvarēja Arinu Mihailovu/Elinu Mihailovu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: