Pagājušas nedēļas nogalē Olimpiskā centra “Ventspils” ledus hallē norisinājās Ventspils kērlinga kluba organizētais starptautiskais kērlinga turnīrs Ziemassvētku kauss 2010”.

Apskati foto!

Par Ziemassvētku kausu cīnījās divpadsmit komandas no Krievijas, Lietuvas un  Latvijas. Pēc pirmo trīs spēļu rezultātiem turnīra tabulā blakus esošie komandu pāri  svētdien tikās finālspēlē.

Izšķirošajā spēlē par 1. un 2. vietu  sacentās Krievijas komanda „Crazy pigs” (skips Aleksejs Gorjunovs) un Lietuvas komanda „DE- ARCH” (skips Arunas Skrolis). Pārāka izrādījās apvienotā Kaļiningradas un Maskavas spēlētāju komanda, tādējādi  iegūstot  gan Ziemassvētku kausu,  gan   tradicionālo Ziemassvētku  turnīra balvu – cūkas šņukuru, gan  SIA „Dendrolight” dāvanas. 

Par trešo vietu turnīrā cīnījās Ventspils kērlinga kluba junioru komanda „Ice Storm” (skips Sandis Krists Puriņš) un otra Lietuvas sporta kluba „Snaikas”  komanda „Sorainen” (Gytis Malinauskas). Cīņa izvērtās sīva,  līdz pat spēles pēdējam endam, un šoreiz pārāki tomēr bija pieredzējušākie Lietuvas kērlingisti. Neskatoties uz zaudējumu, Ventspils kērlinga klubam ir patiess prieks par mūsu jauno kērlingistu atzīstamo panākumu – 4.vietu  turnīrā.

Interesenti turnīra spēļu norisei  arēja sekot līdzi „on –line”  režīmā  Ventspils kērlinga kluba mājaslapā  www.ventcurling.lv, kur arī patlaban var iepazīties gan ar turnīra kopvērtējuma tabulu, gan visu spēļu rezultātiem.

Ventspils kērlinga klubs pateicas par sadarbību un finansiālo atbalstu SIA „Olimpiskais centrs ”Ventspils”” un Ventspils pilsētas pašvaldības iestādei „Sporta pārvalde”,  turnīra atbalstītājiem -  AS „Diāna”,  SIA „Arbo”,  SIA „Pilsbūve” un  SIA „Woodlim”, kā arī Latvijas kērlinga asociācijai par iespēju izmantot specializēto kērlinga ledus sagatavošanas tehniku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: