Lai Ziemassvētkos pietiek mīlestības siltuma, gaišu domu un mīļu, vārdu arī Ventas Balss kolektīvs – sākot no galvenās redaktores un beidzot ar pastniekiem – vēlas jūs sveikt svētkos.

 Diendienā mūsu darba instruments ir vārds. No vārdiem top avīze, tāpat kā ceļas māja, celtniekiem liekot ķieģeli pie ķieģeļa. Vārdos un teikumos mēs ieliekam daļiņu sevis, arī tad, ja nākas rakstīt par sliktām lietām. Ticiet, ka mēs kopā ar jums pārdzīvojam par neveiksmēm, iestājamies par grūtdieņiem, ar savu darbu mēģinām pasauli apkārt padarīt mazdrusciņ labāku... Tomēr vislabprātāk rakstām par panākumiem, veiksmēm un labi padarītiem darbiem.

Šoreiz mēs nākam pie jums ne tikai ar rakstītu vārdu, bet arī ar dzīvu balsi un attēlu. Apsveikumus Ziemassvētkos, kurus ierunājuši žurnālisti, korektori, maketētāji, tulki, protams, arī redaktori un citi darbinieki, katru dienu var dzirdēt Ventspils Radio/Hiti Rossii (FM 100,5) ēterā, bet visus vienkopus Ventas Balss interneta vietnēs krievu un latviešu valodās.

Baneris Ienāc un noklausies atrodas tieši zem meklētāja. Noklausies, jo vārdi teikti no sirds, un ceram, ka tie atradīs ceļu arī uz jūsu sirsniņām. Taču mums ir viens lūgums – ne visas vecmāmiņas un vectētiņi prot un vēlas apieties ar datoru – tāpēc uz klausīšanos pieaiciniet arī viņus, jo labu vārdu nekad nevar būt par daudz. Un pie reizes parādiet viņiem, kā top avīze. Savu darba ikdienu rādām videoklipā, kas meklējams pirmās lapas apakšā.

Vēlot gaišus, miera un saskaņas pilnus Ziemassvētkus un bagātu Jauno gadu, jūsu Ventas Balss.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: