Kādi nenoskaidroti zagļi, izurbjot sienā caurumu, mēģinājuši iekļūt valūtas maiņas punktā. Visticamāk, zagļu iekāres objekts bijis bankomāts.

Lai iekļūtu pie veikala Maxima esošajā valūtas maiņas punktā, vispirms zagļi uzlauzuši ārdurvis. Tomēr, lai tiktu pašā punkta telpā, viņiem bija jāpārvar vēl viens šķērslis. Šoreiz zagļi izvēlējušies nevis uzlauzt otras durvis, bet gan mēģinājuši izdauzīt vai izurbt sienā caurumu zem kases lodziņa. Tomēr tas līdz galam nav izdevies un telpā zagļi neiekļuva. Iespējams, tādēļ, ka siena ir pamatīgi bieza. Šobrīd izsistais caurums jau ir aizbetonēts.

Visticamāk, garnadžu mērķis bijis nevis valūtas punkta apzagšana, bet gan piekļūt DNB Nord Bankas bankomātam, kura publiskā daļa ir pieejama no ārpuses, proti, no ielas puses, bet aizmugurējā daļa atrodas valūtas maiņas punkta telpā.

Lai gan nākamajā rītā notikuma vietā rosījās policijas darbinieki, tomēr izmeklēšanas darbības nav uzsāktas. Valsts policijas Kurzemes reģionālās pārvaldes Ventspils iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons pieļauj: tā kā iekļūšana telpās nav izdevusies un nekādi zaudējumi uzņēmumam nav nodarīti, tad īpašnieki nav vērsušies ar iesniegumu, lai policija šo lietu izmeklētu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: