Sporta centra “Kleisti” slēgtajā manēžā notika Latvijas Jātnieku federācijas Ziemas čempionāta piektā, izšķirošā posma sacensības jāšanas sportā šķēršļu pārvarēšanā, un tika pasniegti kausi kopvērtējuma pirmo trīs vietu ieguvējiem sešās zirgu un sportistu vecuma un meistarības grupās.

Čempiona titulu pieaugušo konkurencē kopvērtējumā izcīnīja Laura Penele no zemnieku saimniecības “Lielceri”.

Svētdien, poniju maršrutā, divās fāzēs, ar šķēršļu augstumu 70 cm uzvaru izcīnīja Jātnieku sporta kluba “Demora” sportiste Anna Čakstiņa ar Veto, Annai arī trešā vieta maršrutā ar Feju, bet otrā Alise Lūse ar Feju un ceturtā Alise ar Veto, JSK “Demora”. Piektā Jana Zēberga ar Strux Shakira no Tīraines staļļiem un sestais Markuss Roberts Vasiļjevs ar Minkakatinka no JSK Mstangs.

“Savu īso ziemas sezonu, trīs posmus no pieciem, esam nostartējuši ļoti veiksmīgi. Jāatzīst gan, ka ziemas čempionātā piedalās salīdzinoši maz poniju, līdz ar to, skaitliski mazāk konkurentu, sākoties vasaras posmiem, pieaugs dalībnieku skaits. Toties, šajos posmos esam smēlušies pieredzi un, gan poniji, gan meitenes ir lieliskā formā un gatavi strādāt tālāk. Nākamās sacensības 29. aprīlī, Kuldīgas novada Rendā “Zāgkalnu kauss konkūrā 2017”, tā jātnieku sporta kluba “Demora” valdes priekšsēdētāja un trenere Gelinta Apse.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: