Turpinot tradīciju, 27.maijā plkst.11:00, ieskandinot Pasaules bērnu dienu, Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā notiks pasākums „Esmu dzimis Ventspilī”.

Ikviens, kas ir apmeklējis Ventspils dzemdību nodaļu, pie sienām būs pamanījis kolāžas ar mazuļu fotogrāfijām. Līdz 25. aprīlīm var iesūtīt Ventspilī dzimušo mazuļu bildes, lai veidotu jaunu kolāžu.

Fotogrāfijas aicināti iesūtīt paši fotomodeļi, esošie un bijušie Dzemdību nodaļas darbinieki un slimnīcas vadība. Savu atvasīšu fotogrāfijas var sūtīt gan ventspilnieki un Ventspils novadnieki, gan arī vecāki no Talsiem, Kuldīgas un citām pilsētām un novadiem, kuri savus bērniņus pasaulē laiduši Ventspils slimnīcas dzemdību nodaļā.

Mazuļa bildīti digitālā formātā līdz 25.aprīlim sūtīt e-pastā foto.zkrslimnica@gmail.com, bet tās fotogrāfijas, kuras nav digitālā formātā, var atnest uz dzemdību nodaļu. Pie bildes jābūt pievienotam bērna vārdam, uzvārdam, dzimšanas gadam un datumam.

Var sūtīt gan to mazuļu fotogrāfijas, kuri dzimuši pēdējo pāris gadu laikā, gan arī senāk dzimušo ventspilnieku bērnības bildes,  fotogrāfijas, kuras uzņemtas dienā, kad jaundzimušais izrakstīts no dzemdību nodaļas, un vecāki ar mazuli nofotografēti kopā ar nodaļas personālu.

Salidojums notiks stāvlaukumā pie SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” jaunā korpusa Vasarnīcu ielā. Sliktu laikapstākļu gadījumā pasākums norisināsies iekštelpās - slimnīcas konferenču zālē.

 

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    norge 11.04.2017, 16:29:41

    bet tas neatiecas uz 99% ventspils domes deputatiem

  • -2
    Pūpols 11.04.2017, 17:21:45

    Ļoti laba ideja...šādi pasākumi vienmēr ir sirsnīgi un mīļi.

  • 0
    šašliks 27.05.2017, 01:33:27

    Slimi.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: