Astronomiskais pavasaris jau iestājies, dienas kļūst aizvien gaišākas un saulainākas. Par to priecājas Ventspils pludmales volejbolisti, kuri ar nepacietību gaida sezonas atklāšanu pilsētas pludmales volejbola laukumos.

Pirmie publiskie pludmales volejbola laukumi, kas pēc ziemas sezonas aprīkoti ar sporta inventāru, ir pērn izbūvētie laukumi pie degvielas uzpildes stacijas “Lukoil”.

Ņemot vērā volejbolistu nepacietību, p/i “Komunālā pārvalde” uz ziemas sezonu noņemto pludmales volejbola inventāru šonedēļ nodeva Olimpiskajam centram “Ventspils”, un šobrīd volejbola laukumiem viss nepieciešamais aprīkojums jau uzstādīts un tas ir gatavs lietošanai.

P/i “Komunālā pārvalde” atgādina, ka jaunie pludmales volejbola laukumi Vidumpļavā pie degvielas uzpildes stacijas „Lukoil” tika atklāti pagājušā gada septembrī, tie izveidoti saskaņā ar starptautiski pieņemtiem pludmales volejbola laukumu izmēru standartiem, tāpat izveidots apgaismojums, uzstādīti soliņi, veloturētāji un veikta apkārtnes labiekārtošana. Pludmales volejbola laukumu ierīkošanas būvdarbus veica SIA T-VITA.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: